سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

«کرونا» آرایشگاه‌ها را خالی کرد

نایب رییس اتحادیه آرایشگران زنانه گفت: آرایشگاه‌ها از مشتریان خالی شده و اگر این وضعیت ادامه یابد، با رکود در این صنف رو به رو خواهیم بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 06
کد خبر: ۳۷۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، «شهربانو عابدی» روز جمعه درباره وضعیت آرایشگاه‌های تهران گگفت: مراجعه مشتریان به سالن‌ها بسیار کم شده و از سوی دیگر بسیاری از تالارها مراسم‌های خود را لغو کرده‌اند. به همین دلیل آرایشگاه‌ها به حالت نیمه‌تعطیل درآمده‌اند و مشتریان خود را از دست داده‌اند.

 

وی ادامه داد: امید این صنف به ماه‌های آخر سال بود اما کرونا تاثیر منفی روی کار آنها گذاشته است.

 

عابدی با بیان اینکه دستوری برای تعطیلی آرایشگاه‌ها صادر نشده است، افزود: تمام توصیه‌های وزارت بهداشت را مدام به این صنف اطلاع رسانی کردیم و تاکید شده که با رعایت بهداشت فعالیت خود را ادامه دهند.

 

کمبود ماسک و ضدعفونی کننده گریبانگیر آرایشگران

وی با اشاره به اینکه صنف آرایشگران پیشتر نیز با ضدعفونی کننده و ماسک سر و کار داشته است، اظهار کرد: متاسفانه سهمیه خاصی از ماسک و ضدعفونی‌کننده به آرایشگران اختصاص پیدا نکرده و آنها اکنون با کمبود این اقلام مواجه هستند.

 

نایب رییس اتحادیه آرایشگران زنانه تهران معتقد است اگر شرایط کنونی ادامه یابد منجر به رکود این صنف خواهد شد.

 

عابدی همچنین با اشاره به مشتریانی که پیشتر قرارداد امضا کرده‌اند، خاطرنشان کرد: آرایشگاه‌ها باید پاسخگوی این مشتریان خود باشند و با آنها به توافق برسند.

 

وی تصریح کرد: مشتریان یا قرارداد خود را به زمان دیگری جابجا می‌کنند و یا در صورت تقاضا بیعانه به آنها بازمی‌گردد.

 

به گفته عابدی، سالن‌ها در صورت لغو مراسم مشتریان، بیعانه را به آنها بازمی‌گردانند و اجازه دریافت جریمه ندارند./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار