پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

واکنش علم‌الهدی به تعطیلی‌ها در پی شیوع کرونا

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: امروز متأسفانه فعالیت‌های اقتصادی، فرهنگی و دینی جامعه به‌صورت منفعلانه، به تعطیلی کشیده شده است و مسئولان اداره این امور، مدیریت خود را با تعطیل کردن و دربستن‌های انفعالی اجرا کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 06
کد خبر: ۳۷۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال تداوم تمهیدات بهداشتی و پزشکی برای پیشگیری از گسترش شیوع ویروس کرونا در شهر‌ها و استان‌های کشور و برگزار نشدن نمازجمعه این هفته مشهد، احمد علم‌الهدی در قالب دومین خطبه مکتوب، نکاتی را بیان کردند.

 

متن دومین خطبه مکتوب به شرح زیر است:

 

السلام علیکم و رحمه‌الله
بسم‌الله الرحمن الرحیم

با توجه به اینکه این هفته، دومین هفته‌ای است که نماز جمعه با اعلام شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه تعطیل شده است، بنده بر خود لازم می‌دانم نکاتی را به نمازگزاران همه هفته عرض کنم:

 

پیشامد و گسترش بیماری کرونا در کشور، نمایشی از ایثارگری عزیزان انقلابی را در برابر بینش جهانیان قرار داد. جهادگران عرصه‌های پزشکی و بهداشتی در ابعاد مختلف، در جبهه مبارزه با این ویروس خطرناک فراگیر فداکاری می‌کنند و با اخلاص، در درگاه خدا ارزشمندترین عبادات را در روز‌ها و شب‌های ماه رجب به‌جا می‌آورند. امید است این عزیزان در تبار مخاطبان «این الرجبیون» قرار گیرند.

 

با انتشار عرایض بنده در مصاحبه با صداوسیمای خراسان رضوی، در رسانه‌ها و فضای مجازی اشتباهی برای برخی افراد از جمله آشنایان گذشته بنده، پیش آمد که از این مطالب به تغییر روش تعبیر نموده‌اند؛ در حالی که نظر و شیوه حقیر تغییری نکرده است و آنچه در گذشته مورد انتقاد من بوده و هم‌اکنون هم بر آن ثابت هستم، این است که درپی پیشامد و گسترش این بیماری، عکس‌العمل مسئولین، بی‌تفاوتی و حذف صورت مسئله در مدیریت‌های فرهنگی و اقتصادی کشور است.

 

امروز متأسفانه فعالیت‌های اقتصادی، فرهنگی و دینی جامعه به‌صورت منفعلانه، به تعطیلی کشیده شده است و مسئولان اداره این امور، مدیریت خود را با تعطیل کردن و دربستن‌های انفعالی اجرا کرده‌اند.

 

براساس آنچه مورد نظر کارشناسان و متخصصین پزشکی و بهداشتی است، مبدأ انتشار این ویروس، اجتماعات و ارتباطات اشخاص است؛ اما این به معنی توقف همه فعالیت‌های اجتماعی که مردم غیور و انقلابی ما را پای این نظام و انقلاب نگه می‌دارد، نیست؛ بلکه می‌شود این قبیل برنامه‌ها را در قالب پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی و پزشکی اجرا کرد.

 

نمونه این فعالیت‌های هماهنگ، احیا و اقامه بیش از یک هزار مسجد در شهر مقدس مشهد و اجرای برنامه‌های حساب‌شده در مدیریت حرم مطهر و صحن‌های عتبه مقدسه امام هشتم (ع) است. چه خوب است مدیران مسئول کشور نسبت به تمامی برنامه‌های اجرایی و عملیاتی کشور از جهادگران مخلص جامعه پزشکی پیروی کرده مجاهدانه در احیای فعالیت‌های اقتصادی و فرهنگی فعالیت نمایند و الگویی برای تمام جوامع درگیر با این عارضه در جهان شوند.

 

قابل توجه عزیزان انقلابی عرصه مقاومت در استکبارستیزی، استکبار جهانی به سرکردگی شیطان کبیر، آمریکا، از موج فراگیر اسلام در جهان به وحشت افتاده و از کنترل آن عاجز مانده است؛ بنابراین به آخرین طرح شیطانی خود که نسل‌کشی مسلمانان است، دست زده و در اجرای این طرح شوم، درصدد استخدام مزدورانی سرسپرده برآمده است.

 

کشور گسترده هند با سابقه ریشه‌دار در فرهنگ‌سازی به‌وسیله دستگاه حاکمه مزدور، میدان جولان این توطئه شیطانی قرار گرفته است و این ننگ و عار برای ملت فرهنگ‌دوست و فرهنگ‌ساز هند که روزی الگوی استعمارستیزی با پیشوایی قهرمانی نامدار همچون گاندی بوده‌اند و امروز کشورشان به‌وسیله حکام کافر و بیگانه‌پرست غرب‌زده، بازیچه اسلام‌ستیزی شیطان بزرگ بشریت قرار گرفته و کشتارگاه پیر و جوان و زن و کودک بی‌گناه مسلمان واقع شده، مایه بسی تأسف است.

والسلام علیکم و رحمه‌الله

مطالب مرتبط
ارسال نظر