نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

چرا مردم کرونا را جدی نمی‌گیرند؟

چرا مردم کرونا را جدی نمی‌گیرند؟ در سؤال دیگر این نظرسنجی از مردم پرسیده شده است «مهم‌ترین منبع شما برای اطلاع از توصیه‌های بهداشتی در مورد کرونا چیست؟ در این سوال پاسخگویان امکان انتخاب چند گزینه را داشته‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 07
کد خبر: ۳۷۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج نظرسنجی تلفنی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) از شهروندان تهرانی نشان می‌دهد بیش از نیمی از مردم تهران نگرانی زیاد از ابتلای خود و خانواده به کرونا ندارند.

 

نظرسنجی تلفنی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) با اندازه نمونه ۹۲۸ نفر در مناطق بیست‌ودوگانه، به سفارش دفتر مطالعات اجتماعی شهرداری تهران در تاریخ ۱۲ تا ۱۴ اسفند ماه اجرا شده است. در این نظرسنجی از ساکنین شهر تهران پرسیده شده است «تا چه اندازه نگران ابتلای خود یا خانواده‌تان به کرونا هستید؟» و «آیا شما و خانواده‌تان به اقلام بهداشتی مانند مواد شوینده و ضد عفونی‌کننده، ماسک و دستکش به میزان لازم دسترسی دارید؟»

 

محمدرضا جوادی یگانه، عضو هیئت مدیره ایسپا در حساب توییتر خود نتایج این نظرسنجی را منتشر کرد.

 

بر اساس نتایج این نظرسنجی تلفنی که از سوی ایسپا انجام شده است، بیش از نیمی از مردم تهران نگرانی زیاد از ابتلای خود و خانواده به کرونا نداشته و البته دسترسی کافی به اقلام بهداشتی هم ندارند.

 

در سؤال دیگر این نظرسنجی از مردم پرسیده شده است «مهم‌ترین منبع شما برای اطلاع از توصیه‌های بهداشتی در مورد کرونا چیست؟ در این سوال پاسخگویان امکان انتخاب چند گزینه را داشته‌اند. در پاسخ به این سؤال ۶۵ درصد از شهروندان تهرانی صدا و سیما را منبع اصلی کسب اطلاعات می‌دانند؛ در حالی که ۳۷ درصد از شهروندان نیز شبکه‌های اجتماعی، ۱۵ درصد پزشکان و ۱۰ درصد ماهواره را به عنوان مهم‌ترین منبع خود برای اطلاع از توصیه‌های بهداشتی در مورد کرونا اعلام کرده‌اند.

 

بر اساس اعلام کانال تلگرامی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، در این نظرسنجی همچنین از ساکنین شهر تهران پرسیده شده است «آیا تاکنون آموزش‌های بهداشتی در مورد پیشگیری از کرونا را در بیلبورد‌های شهر تهران دیده‌اید؟» و «تا چه اندازه موارد آموزشی در این بیلبورد‌ها مفید بوده است؟». در پاسخ به این سؤالات مشخص شد ۳۸ درصد از شهروندان تهرانی، بیلبورد‌های شهری آموزشی در مورد کرونا را دیده‌اند که از میان آن‌ها ۴۸ درصد آموزش‌های ارائه شده را مفید دانسته‌اند و برای ۳۱ درصد از شهروندان هم این آموزش‌ها مفید نبوده است.

 

منبع: فرارو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار