سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

آیا رسانه‌ها درباره ترس از کرونا بزرگنمایی کرده‌اند؟

شیوع کرونا و هراس از این بیماری همه گیر در همه انواع رسانه های بین المللی و به گونه ای مهار گسیخته درحال انتشار است و به واکنش‌های نژادپرستانه در غرب علیه شهروندان آسیایی منجر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 09
کد خبر: ۳۷۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ از هنگامی که ویروس کووید ۱۹ برای نخستین بار در ماه دسامبر ۲۰۱۹ از شهر ووهان گزارش شد، این ویروس سرخط اخبار رسانه‌های جهان را به خود اختصاص داده است.

 

در کشور انگلیس، مساله برگزیت که سال‌ها شبکه‌های خبری را به خود اختصاص داده بود، مسکوت مانده و در سایه اخبار کرونا و چگونگی شستن دست‌ها قرار گرفته است.

 

با تشدید اخبار رسانه‌ها در مورد کرونا، عمده فروشان در سراسر جهان کاغذ توالت را سهمیه بندی کرده و داروخانه‌ها از مواد ضدعفونی کننده خالی شده اند. شیوع کرونا و هراس از این بیماری همه گیر در همه انوع رسانه‌های بین اللملی و به گونه‌ای مهار گسیخته درحال انتشار است.

 

آیا غالب شدن خبر کرونا در رسانه‌ها و هشدارهای مربوطه واکنش‌های نژاد پرستانه را در برابر کشورهای آسیایی به دنبال دارد؟ دکتر سایرا ماداد، مدیر ارشد برنامه ویژه عوامل بیماری زا در شرکت سلامت و بیمارستان در نیویورک سیتی، معتقد است کووید ۱۹ بزرگنمایی شده است. او می‌گوید جدید بودن این بیماری باعث هراس شده است و این میزان از هراس و نگرانی به علت جدید بودن آن است. او گفت هم اکنون در نیمکره شمالی در اوج آنفلونزای فصلی به سر می بریم. ظرف تنها چند ماه حداقل ۳۲ میلیون نفر در امریکا به آن مبتلا شده و ۱۸ هزار نفر از آنها جان باخته‌اند.

 

خارج از شهر ووهان، نرخ مرگ و میر ناشی از کرونا تنها ۰.۷ درصد و بسیار کمتر از رقم ۲ تا ۵ درصد است که رسانه‌ها گزارش می‌دهند. لحن مورد استفاده در رسانه‌ها برای توصیف شیوع کرونا به یقین در هراس مردم از آن تأثیر داشته است. یک نمونه اخیر که تداعی گر انگیزه‌های نژاد پرستانه است، مضروب شدن یک دانشجوی سنگاپوری در لندن به دست اوباش است که تصور می‌کردند او حامل ویروس کرونا است. این مساله تنها به انگلیس محدود نمی‌شود. در فرانسه نیز جنبشی در رسانه‌های اجتماعی فعال شده است که خشم خود را نثار مردم چین می‌کند.

 

درحالی که رسانه‌ها موظف به گزارش دادن در موارد سلامتی عموم هستند ولی پوشش خبری به یقین تأثیرات مهمی بر رفتار مردم دارد و در مورد کووید ۱۹ باعث خصومت علیه مردم چین شده است.

 

منبع: فردانیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار