کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

آیا رسانه‌ها درباره ترس از کرونا بزرگنمایی کرده‌اند؟

شیوع کرونا و هراس از این بیماری همه گیر در همه انواع رسانه های بین المللی و به گونه ای مهار گسیخته درحال انتشار است و به واکنش‌های نژادپرستانه در غرب علیه شهروندان آسیایی منجر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 09
کد خبر: ۳۷۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ از هنگامی که ویروس کووید ۱۹ برای نخستین بار در ماه دسامبر ۲۰۱۹ از شهر ووهان گزارش شد، این ویروس سرخط اخبار رسانه‌های جهان را به خود اختصاص داده است.

 

در کشور انگلیس، مساله برگزیت که سال‌ها شبکه‌های خبری را به خود اختصاص داده بود، مسکوت مانده و در سایه اخبار کرونا و چگونگی شستن دست‌ها قرار گرفته است.

 

با تشدید اخبار رسانه‌ها در مورد کرونا، عمده فروشان در سراسر جهان کاغذ توالت را سهمیه بندی کرده و داروخانه‌ها از مواد ضدعفونی کننده خالی شده اند. شیوع کرونا و هراس از این بیماری همه گیر در همه انوع رسانه‌های بین اللملی و به گونه‌ای مهار گسیخته درحال انتشار است.

 

آیا غالب شدن خبر کرونا در رسانه‌ها و هشدارهای مربوطه واکنش‌های نژاد پرستانه را در برابر کشورهای آسیایی به دنبال دارد؟ دکتر سایرا ماداد، مدیر ارشد برنامه ویژه عوامل بیماری زا در شرکت سلامت و بیمارستان در نیویورک سیتی، معتقد است کووید ۱۹ بزرگنمایی شده است. او می‌گوید جدید بودن این بیماری باعث هراس شده است و این میزان از هراس و نگرانی به علت جدید بودن آن است. او گفت هم اکنون در نیمکره شمالی در اوج آنفلونزای فصلی به سر می بریم. ظرف تنها چند ماه حداقل ۳۲ میلیون نفر در امریکا به آن مبتلا شده و ۱۸ هزار نفر از آنها جان باخته‌اند.

 

خارج از شهر ووهان، نرخ مرگ و میر ناشی از کرونا تنها ۰.۷ درصد و بسیار کمتر از رقم ۲ تا ۵ درصد است که رسانه‌ها گزارش می‌دهند. لحن مورد استفاده در رسانه‌ها برای توصیف شیوع کرونا به یقین در هراس مردم از آن تأثیر داشته است. یک نمونه اخیر که تداعی گر انگیزه‌های نژاد پرستانه است، مضروب شدن یک دانشجوی سنگاپوری در لندن به دست اوباش است که تصور می‌کردند او حامل ویروس کرونا است. این مساله تنها به انگلیس محدود نمی‌شود. در فرانسه نیز جنبشی در رسانه‌های اجتماعی فعال شده است که خشم خود را نثار مردم چین می‌کند.

 

درحالی که رسانه‌ها موظف به گزارش دادن در موارد سلامتی عموم هستند ولی پوشش خبری به یقین تأثیرات مهمی بر رفتار مردم دارد و در مورد کووید ۱۹ باعث خصومت علیه مردم چین شده است.

 

منبع: فردانیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار