ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

چگونه «گوشت» را از آلوده شدن به کرونا حفظ کنیم؟

دانشکده بهداشت و مؤسسه ملی تحقیقات سلامت راهنمای چگونگی استفاده از انواع گوشت و جلوگیری از آلوده شدن به کرونا را منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 10
کد خبر: ۳۷۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر،  شواهد موجود حاکی از آن است که ویروس کرونا ۲۰۱۹، در بازار غذا‌های دریایی شهر ووهان چین در جایی که گوشت‌های آلوده و خام حیوانات وجود داشته است، به انسان منتقل شده است؛ حال پرسش این است که احتمال آلودگی گوشت به ویروس کرونا چقدر است؟

 

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای چگونگی استفاده از انواع گوشت را منتشر کردند.

 

شواهدی در دست است که نشان می‌دهد، احتمال ابتلا از طریق گوشت و با شیر حیوانات بیمار، در سایر اعضای خانواده ویروس کرونا وجود دارد. ابتلا می‌تواند در هنگام پاک کردن و خرد کردن گوشت حیوان بیمار و پخش شدن قطرات خونی آلوده و ورود به بینی، چشم و دهان فردی که با آن مواجه می‌شود باشد.

 

اگر گوشت حیوان سالم هم در معرض ترشحات آلوده به ویروس فرد بیمار قرار بگیرد می‌تواند با تماس با فرد سالم به گوشت آلوده و سپس دست زدن به بینی، چشم و دهان منجر به بیماری شود.

 

ویروس کرونا در گوشت حیوان بیمار و با گوشت حیوان سالم آلوده شده با ویروس، پس از پخت در دمای بالای ۷۰ درجه سانتیگراد و بالاتر از بین می‌رود و دیگر خطر بیماری زایی ندارد. خانواده ویروس‌های کرونا نسبت به سرما و انجماد قوی هستند و حتی در دمای منفی ۲۰ درجه سانتیگراد باقی می‌مانند.

 

با رعایت نکات زیر در هنگام فرآوری و طبخ گوشت، خطری برای ابتلا به کرونا از طریق گوشت آلوده وجود ندارد:

۱- شستن کامل دست‌ها با آب و صابون و ضدعفونی کردن تمامی سطوح نظیرتخته گوشت، چاقو و سطح آشپزخانه قبل و بعد از فرآوری گوشت. (پاک کردن، شستن، خرد کردن و بسته بندی)

 

۲- جداسازی محل قرار دادن گوشت‌های خام و غذا‌های پخته و استفاده از ظروف دربسته برای نگهداری هر یک از مواد.

 

۳- پخت گوشت در دمای ۷۰ درجه و بالاتر به صورتی که گوشت کامل مغز پخت شود. پیشنهاد می‌شود از دماسنج استفاده شود.

 

۴- عدم استفاده از گوشت حیوانات بیمار و یا مشکوک به بیماری و یا حیواناتی که مرده‌اند./ فارس

ارسال نظر