به گزارش راهبرد معاصر؛ خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره نحوه شستوشوی مرغ و گوشت همزمان با شیوع کرونا گفت: شستوشو آلودگی مرغ و گوشت را از بین نمیبرد؛ چرا که آنها را نمیتوان با آب داغ شست.
او افزود: با اهمیتترین روش در مصرف مرغ و گوشت پخت کامل آن است که میتواند بدن ما را در مقابل نفوذ مقاوم سازد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: کبابی یا نیم پز کردن مرغ و گوشت به هیچ عنوان کار درستی نیست و در این مورد به شدت توصیه میشود تا افراد به صورت کامل مرغ و گوشت را با درجه بالا حرارت دهند تا سلامتی شان با وجود ویروس کرونا به خطر نیفتد.
رحمانی گفت: از آنجایی که مرغ و گوشت را نمیتوان ضدعفونی کرده یا آن را با آب جوش شست اگر خوب وکامل پخته شوند ضرری به بدن انسان نخواهند رساند.
بیماری کووید-۱۹ یا ویروس کرونا جدید این روزها یک بحث جدی در جهان است. وزارت بهداشت جهانی برای مقابله با آن راهکارهای جدیدی از قبیل شستشوی مداوم دستها به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه، پیشگیری از دست دادن و روبوسی را ارائه داده است. با این حال بعضی از افراد به هیچ عنوان این ویروس خطرناک را جدی نگرفته و اصول بهداشت فردی و جمعی را رعایت نمیکنند.
برای مثال افراد همانند روزها و ماههای گذشته در اماکن پرتردد عمومی بدون دستکش و ماسک حاضر میشوند و ممکن است که به کرونا مبتلا باشند و به علت رعایت نکردن بهداشت دیگران را هم به این ویروس مبتلا کنند. بسیاری از افراد هم با بروز ویروس کرونا وسواس زیادی به خرج داده اند و با افکار منفی روز به روز خود را در اثر ابتلا به کرونا میبینند بدون اینکه اتفاق بدی برای آنها افتاده باشد.
ویروس کرونا؛ چگونه عوارض خطر ابتلا به آلودگی را از طریق مرغ و گوشت به حداقل برسانیم؟
حال سؤال پیش میآید که آیا ویروس کرونا از طریق مواد غذایی مانند گوشت و مرغ منتقل میشود؟ باید بگوییم بله؛ به دلیل اینکه اگر مرغ و گوشت به خوبی پخته نشوند خیلی سریع مقاومت بدن را کاهش داده و ما را درگیر این ویروس خواهد کرد. اما در صورتی که نیم پز پخته شود یا تنها آنها را سرخ کرد شانس ابتلا به ویروس کرونا بالا خواهد رفت. هر چند اگر مواد غذایی به خوبی پخته نشوند باعث بروز بیماریهای دیگری خواهند شد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان