آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

دستگیری سه سارق زن به جرم اغفال مردان

۳ زن شیاد به جرم اغفال و سرقت از مردان در اهواز شناسایی و دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 11
کد خبر: ۳۷۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ محسن دالوند فرمانده انتظامی شهرستان اهواز اظهار کرد: در پی گزارش‌های رسیده مبنی بر وقوع چند فقره سرقت به روش بی‌هوش کردن صاحب‌خانه و سرقت لوازم منزل توسط اعضای باند سه نفره سارقان زن بررسی موضوع در دستور کار پلیس این شهرستان قرار گرفت.

 

وی افزود: مأموران کلانتری ۲۶ اهواز با کار اطلاعاتی هویت و مخفیگاه سارقان را که ۳ زن جوان بودند، شناسایی کرده و پس از هماهنگی مرجع قضائی آنان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

 

فرمانده انتظامی شهرستان اهواز تصریح کرد: سارقان پس از شناسایی شخص مورد نظر که معمولاً افراد صاحب موقعیت و متمول بودند، با آن‌ها طرح دوستی ریخته و با وعده‌های واهی و پس از راه یافتن به منزل شخصی آنان با خوراندن مواد بیهوشی صاحب‌خانه را بی‌هوش و اموال منزل را سرقت می‌کردند.

 

سرهنگ دالوند عنوان کرد: در بازرسی از مخفیگاه سارقان اموال سرقتی زیادی از قبیل طلاجات، ساعت، عینک آفتابی و گوشی‌های موبایل گران‌قیمت، تلویزیون ال. ای. دی، لپ‌تاپ، تبلت، دوربین دیجیتال عکاسی، فیلم‌برداری و تعداد زیادی فلش مموری کشف شد و متهمان در تحقیقات پلیس به پنج فقره سرقت به روش بی‌هوش کردن صاحب‌خانه در نقاط مرفه نشین شهر اهواز اعتراف کردند.

 

وی در پایان با اشاره به استرداد اموال مکشوفه به مالباختگان بیان کرد: متهمان پس از صدور قرار تأمین مناسب روانه زندان شدند.

منبع:  مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار