آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

جسد پسر ۳ ساله در صندوق عقب ماشین پدر

سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری پدر و مادری خبر داد که فرزند سه‌ ساله خود را به قتل رسانده بودند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 11
کد خبر: ۳۸۰۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ساعت پنج صبح امروز مرد جوانی با حضور در کلانتری 153 شهرک ولیعصر مدعی شد که هفته گذشته پسر سه ساله‌اش را به قتل رسانده و جسدش را داخل صندوق عقب خودرویش نگهداری کرده است.

 

بدین ترتیب مأموران به سراغ خودروی تیبا سفید رنگ رفته و با جسد پسر بچه سه ساله که آثار کبودی روی صورتش نمایان بود روبه‌رو شدند و پدر ابوالفضل دستگیر شد.

 

پدر ابوالفضل در اعترافاتش عنوان کرد که وقتی فرزندم به دنیا آمد معلولیت جسمی و بیماری کلیوی و داخلی داشت و به دلیل شرایط سختش، او را جلوی در بهزیستی رها کردیم تا در آنجا به او رسیدگی شود اما دو ماه قبل مسئولان بهزیستی ما را شناسایی کردند و ابوالفضل را تحویل ما دادند.

 

وی افزود: سه‌شنبه هفته گذشته پس از مشورت با همسرم دست به قتل پسرم زدم و در این مدت نمی‌دانستم با جسد پسرم چه کار کنم و عذاب وجدان دیوانه‌ام کرده بود تا اینکه تصمیم گرفتم خودم را تسلیم پلیس کرده و راز این قتل را فاش کنم.

 

سرهنگ کیومرث حسنوند؛ سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری تهران، با اعلام این خبر گفت: مأموران پس از هماهنگی با قاضی کشیک قتل، مادر ابوالفضل را نیز که از ماجرای قتل فرزندش با خبر بوده و در آن نقش داشت، به کلانتری احضار و او را نیز دستگیر کردند.

 

وی تصریح کرد: پدر و مادر جوان برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی در دادسرای امورجنایی تهران معرفی شدند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار