محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

کرونا از طریق آجیل انتقال می‌یابد؟

اگر جزو افرادی هستید که آجیل شب عید خریداری کرده و نگران شیوع ویروس کرونا از طریق آجیل هستید بنا بر گفته رئیس اتحادیه اجیل و خشکبار می‌توانید برای رفع این نگرانی آن‌ها را در خانه حرارت دهید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 14
کد خبر: ۳۸۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی احمدی با تاکید بر رعایت بهداشت آجیل از فرآوری تا فروش گفت: طبق دستورالعمل ابلاغ شده به اعضای اتحادیه آجیل و خشکبار، بایستی حتما بر روی تمام آجیل و خشکبار سلفون کشیده شود و امکان تست توسط مشتری نیز وجود ندارد. از طرفی مشتری و فروشندگان حق دست زدن به آجیل و خشکبار را ندارند و فروشندگان موظفند حتما از دستکش و ماسک استفاده کرده و بهداشت فردی را رعایت کنند. همچنین در ورودی مغازه‌ها نیز بایستی افرادی ایستاده و به مشتریان مواد ضدعفونی کننده دهند تا مشکلی برای جنس ایجاد نشود.

 

وی  ادامه داد: به کارگاه‌های فرآوری آجیل نیزاعلام کردیم که افراد باید هنگام ورود به هر بخش از کفش‌های متفاوتی استفاده کنند و مشتریانی که سال‌های قبل از پای دستگاه فرآوری به صورت عمده آجیل را خریداری می‌کردند نیز حق ورود به کارگاه را ندارند.

 

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار با بیان اینکه توصیه می‌کنیم امسال از آجیل فرآوری شده بیشتر استفاده شود تا خام، گفت: همه اجناس فرآوری شده بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ درجه سانتی گراد حرارت داده می‌شوند و در این دما ویروسی باقی نمی‌ماند. همچنین اگر بعد ازخرید مشتری حساسیت بیشتری داشت می‌تواند با استفاده از مایکرویو یا روی گاز پروسه حرارت دهی را انجام دهد.

 

به گفته وی پروسه حرارت دهی مجدد بر روی آجیل تاثیری در کیفیت آجیل نخواهد گذاشت ومردم با خیال راحت می‌توانند این کار را انجام دهند./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده