کرونا از طریق آجیل انتقال می‌یابد؟-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

کرونا از طریق آجیل انتقال می‌یابد؟

اگر جزو افرادی هستید که آجیل شب عید خریداری کرده و نگران شیوع ویروس کرونا از طریق آجیل هستید بنا بر گفته رئیس اتحادیه اجیل و خشکبار می‌توانید برای رفع این نگرانی آن‌ها را در خانه حرارت دهید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 14
کد خبر: ۳۸۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی احمدی با تاکید بر رعایت بهداشت آجیل از فرآوری تا فروش گفت: طبق دستورالعمل ابلاغ شده به اعضای اتحادیه آجیل و خشکبار، بایستی حتما بر روی تمام آجیل و خشکبار سلفون کشیده شود و امکان تست توسط مشتری نیز وجود ندارد. از طرفی مشتری و فروشندگان حق دست زدن به آجیل و خشکبار را ندارند و فروشندگان موظفند حتما از دستکش و ماسک استفاده کرده و بهداشت فردی را رعایت کنند. همچنین در ورودی مغازه‌ها نیز بایستی افرادی ایستاده و به مشتریان مواد ضدعفونی کننده دهند تا مشکلی برای جنس ایجاد نشود.

 

وی  ادامه داد: به کارگاه‌های فرآوری آجیل نیزاعلام کردیم که افراد باید هنگام ورود به هر بخش از کفش‌های متفاوتی استفاده کنند و مشتریانی که سال‌های قبل از پای دستگاه فرآوری به صورت عمده آجیل را خریداری می‌کردند نیز حق ورود به کارگاه را ندارند.

 

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار با بیان اینکه توصیه می‌کنیم امسال از آجیل فرآوری شده بیشتر استفاده شود تا خام، گفت: همه اجناس فرآوری شده بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ درجه سانتی گراد حرارت داده می‌شوند و در این دما ویروسی باقی نمی‌ماند. همچنین اگر بعد ازخرید مشتری حساسیت بیشتری داشت می‌تواند با استفاده از مایکرویو یا روی گاز پروسه حرارت دهی را انجام دهد.

 

به گفته وی پروسه حرارت دهی مجدد بر روی آجیل تاثیری در کیفیت آجیل نخواهد گذاشت ومردم با خیال راحت می‌توانند این کار را انجام دهند./ ایسنا

ارسال نظر