پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

وضعیت ادامه سال تحصیلی مدارس به کجا رسید؟

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره ادامه سال تحصیلی مدارس و دانشگاه‌ها و کوتاه شدن تعطیلات تابستانی، گفت: چاره‌ای جز جبران زمان از دست رفته آموزش نداریم و در این باره شورای عالی آموزش و پرورش تصمیم‌گیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 14
کد خبر: ۳۸۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسدالله عباسی درباره طولانی‌تر شدن سال تحصیلی، اظهار کرد: پیشنهاد ادامه سال تحصیلی و کم شدن از تعطیلات تابستانی دانش‌آموزان به عنوان یک پیشنهاد کارشناسی مطرح شد چرا که راهی جز این نداریم. 

 

وی افزود: اگر تعطیلات ادامه داشته باشد به همان اندازه که شاهد خلاء آموزشی و تربیتی در جریان یادگیری دانش‌آموزان بودیم برای جبران آن باید برنامه‌ریزی کرد. 

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: تقریباً از اواخر بهمن و اوایل اسفند دانشگاه‌ها و مدارس تعطیل است و مشخص نیست این تعطیلات تا چه زمانی ادامه خواهد داشت. بنابراین باید صبر کنیم و زمانی که شرایط ثبات پیدا کرد درباره وضعیت ادامه سال تحصیلی تصمیم‌گیری کرد. 

 

عباسی با تاکید بر اینکه شورای عالی آموزش و پرورش و شورای عالی انقلاب فرهنگی باید درباره زمان‌بندی ادامه سال تحصیلی تصمیم‌گیری کنند، افزود: مجلس در این رابطه صرفا پیشنهاد می‌دهد و تصمیم‌گیری بر عهده شورای عالی آموزش و پرورش و شورای عالی انقلاب فرهنگی است. 

 

وی عنوان کرد: چاره‌ای جز طولانی شدن سال تحصیلی نداریم چون نمی‌توان از دروسی که دانش آموزان نخوانده‌اند امتحان گرفت؛ همچنین آموزش از راه دور که از طریق تلویزیون انجام می‌شود به عنوان یک روش کمک آموزشی مطرح است که تمام دانش‌آموزان به آن دسترسی ندارند یا آن را رصد نمی‌کنند. 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار