آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

خدمت رسانی فروشگاه های بزرگ پایتخت تا ساعت ۲۴

معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران گفت: نانوایی ها و سوپرمارکت ها و فروشگاه های بزرگ پایتخت در نوروز ۹۹ تا ساعت ۲۴ خدمت رسانی خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 15
کد خبر: ۳۸۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا گودرزی عصر یکشنبه در حاشیه جلسه مشترک استانداری تهران با رؤسای فروشگاه‌های زنجیره‌ای و اصناف و انجمن‌ها در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طبق بررسی‌ها و جلسه‌ای که برگزار شد همه رؤسای اصناف موجودی‌های اقلام را اعلام کردند که در این خصوص اطمینان می‌دهیم که هیچ نگرانی درباره کمبود کالا وجود ندارد.

 

گودرزی با بیان اینکه ساعت کار اصناف نانوایی‌ها و سوپر مارکت ها ی بزرگ تغییری نخواهند کرد و برخی افزایش نیز خواهند داشت گفت: این مأموریت به برخی از فروشگاه‌های بزرگ داده شده که تا پایان نوروز تا ۱۲ شب خدمت رسانی داشته باشند.

 

معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران با اعلام این نکته که هیچ گونه نگرانی برای کمبود اقلام وجود ندارد و تمام انبارها پر هستند افزود: این قول را به مردم می‌دهیم که تا ۶ ماه اینده در سطح استان تهران اقلام و کالاهای اساسی در انبارها موجود است.

 

بر اساس این گزارش رؤسای فروشگاه‌های زنجیره‌ای و اصناف در این جلسه اعلام کردند که هشت فروشگاه در پایتخت به صورت ۲۴ ساعته ارائه خدمات می‌دهند و برخی از فروشگاه‌ها از امروز از هشت صبح تا ۹ شب باز خواهند بود.

 

لازم به ذکر است که در این جلسه عنوان شد که در زمینه تأمین ماکارونی بازار هیچ مشکلی وجود ندارد و در زمینه گوشت و مرغ نیز اعلام شد با وجود تعطیلی همه کشتارگاه‌ها تا ۳ ماه قادر به تأمین بازار با نیاز روزانه فعلی ۴۵۰ تن روزانه برای تأمین گوشت و مرغ مشکلی نیست و ۱۰ هزار تن گوشت و مرغ ذخیره داریم.

 

گفتنی است که در جلسه امروز به سهمیه چهار هزار تنی برنج و یک هزار و ۷۵۰ تنی شکر در تهران نیز اشاره شد و کفایت ذخیره گندم نیز مورد تاکید قرار گرفت، همچنین اعلام شد که تولید شرکت‌های شوینده و ضدعفونی هم سه برابر شده است و هیچ نگرانی بابت کمبود اقلام در بازار وجود ندارد.

 

منبع:مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده