آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

شکست بزرگ نتانیاهو در برابر گانتز

رئیس رژیم صهیونیستی قصد دارد فردا رسما رئیس ائتلاف «آبی و سفید» را برای تشکیل کابینه جدید این رژیم مأمور کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 15
کد خبر: ۳۸۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «رئوین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی روز یکشنبه گفت به توصیه اکثریت اعضای پارلمان، حکم تشکیل کابینه جدید این رژیم را به «بنی گانتز» رهبر ائتلاف انتخاباتی «آبی و سفید» می‌سپارد.

 

به نوشته پایگاه «تایمز اسرائیل»، دفتر ریولین در بیانیه‌ای اعلام کرد وی فردا ظهر رسما حکم تشکیل کابینه را به بنی گانتز اعطا می‌‌کند.

 

گانتز رقیب اصلی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر کنونی رژیم صهیونیستی است و توانسته حمایت 61 نفر، یعنی نصف به علاوه یک کرسی از مجموع اعضای پارلمان را برای تشکیل کابینه به دست آورد.

 

در انتخابات اخیر رژیم صهیونیستی که سومین انتخابات در کمتر از یک سال بود، حزب «لیکود» به ریاست نتانیاهو بیشترین کرسی را به دست آورد، اما نتانیاهو نتوانست حمایت اکثریت نمایندگان را جلب کند. در مقابل گانتز به لطف پشتیبانی «آویگدور لیبرمن» رئیس حزب «اسرائیل بیتنا» و احزاب چپ و عرب، توانست به حداقل کرسی‌های لازم برای تشکیل کابینه دست یابد.

 

هنوز مشخص نیست که گانتز بتواند کابینه جدید را تشکیل دهد، با این وجود در بیش از یک دهه گذشته این نخستین بار است که حکم تشکیل کابینه در اولین شانس، به فردی جز نتانیاهو می‌رسد.

 

این در حالی است که نتانیاهو در ماه‌های اخیر با اقداماتی نظر گسترش کم‌سابقه شهرک‌های صهیونیست‌نشین در اراضی اشغالی کرانه باختری، طرح وعده انضمام شهرک‌های صهیونیست‌نشین و جلب حمایت واشنگتن برای پایتختی قدس اشغالی و  اعلام حاکمیت بر جولان اشغالی، تلاش کرده بود شانس پیروزی در انتخابات را افزایش دهد. در صورتی که گانتز موفق به تشکیل کابینه شود، نتانیاهو نخست‌وزیری و مصونیت قضایی مربوطه را از دست داده و ممکن است پیرو محکومیت در پرونده‌های قضایی مربوط به فساد مالی‌اش، به زندان بیافتد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار