گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

معترضان فلسطینی تصاویر ترامپ و پرچم آمریکا را به آتش کشیدند

مردم فلسطین در کرانه باختری در اعتراض به طرح سازش تحمیلی «معامله قرن» به خیابان‌ها آمدند و تصاویر رئیس جمهور آمریکا و پرچم این کشور را آتش زدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 28
کد خبر: ۳۴۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ صدها نفر از مردم فلسطین شامگاه امروز (سه‌شنبه) در اعتراض به طرح سازش تحمیلی «معامله قرن» توسط «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به خیابان‌ها آمدند.

 

خبرگزاری فرانسه گزارش داد که مردم فلسطین در تظاهرات خود در «رام الله» واقع در کرانه باختری، تصاویر ترامپ و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند.

 

این اقدام معترضان فلسطینی پس از اعلام طرح معامله قرن توسط ترامپ انجام گرفته است. ترامپ، امشب در کنار نتانیاهو و در یک شوی تبلیغاتی-انتخاباتی، جزئیات این طرح ادعایی را مطرح کرد.

روزنامه الکترونیکی «رأی الیوم» نیز گزارش داد که امشب بیش از «سه‌هزار فلسطینی در غزه، علیه طرح آمریکا به خیابان‌ها آمدند؛ [طرحی] که طرف فلسطینی آن را رد کرده است.

این روزنامه ضمن پیش‌بینی در خصوص افزایش دامنه اعتراضات مردم فلسطین علیه این طرح، تأکید کرد که در جریان این اعتراضات، پرچم‌های آمریکا نیز به آتش کشیده شد.

معترضان فلسطینی در محکومیت و رد این طرح تحمیلی، شعارهایی مانند «لا لا للصفقة» (نه نه به معامله) و”الصفقة لن تمر» (معامله اجرایی نخواهد شد) را سر دادند.

افزون بر تظاهرات در غزه، ساکنان شهرهای مختلف فلسطینی و همچنین اردوگاه‌های نوار غزه واقع در کرانه باختری، به خیابانها ریختند. معترضان همچنین از جامعه بین‌الملل خواستند که طرح دولت ارمپ را رد کند.

طرح ترامپ که در حمایت کامل از رژیم صهیونیستی است، مسئله فلسطین را از بین می‌برد و دیگر کشور مستقلی به نام فلسطین تشکیل نخواهد شد.

ارسال نظر