جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

سران جهان عرب که نتانیاهو به دنبال دیدار با آنهاست کدامند؟

سران جهان عرب که نتانیاهو به دنبال دیدار با آنهاست کدامند؟ یک رسانه صهیونیست از تحرکات مقامات این رژیم برای ترتیب دادن دیدار نتانیاهو با یک مقام ارشد عربی قبل از انتخابات کنیست پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 12
کد خبر: ۳۵۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک رسانه صهیونیست از تحرکات مقامات رژیم صهیونیستی برای ترتیب دادن دیدار نتانیاهو نخست وزیر این رژیم با یک مقام ارشد عربی قبل از انتخابات کنیست پرده برداشت.

 

رسانه صهیونیستی هآرتص فاش کرد: یوسی کوهن رئیس موساد و مئیر بن شبات مشاور امنیتی اسرائیل و مشاوران نتانیاهو در تلاش روز افزون برای ترتیب دادن این نشست قبل از برگزاری انتخابات کنیست است و در راس اولویت‌های آنها هم محمد بن سلمان ولیعهد سعودی قرار دارد که اگر این محقق شود و نتانیاهو و بن سلمان در مکانی با یکدیگر دیدار کنند به مثابه موفقیتی برای نتانیاهو است.

 

هآرتص می‌نویسد: تیم نتانیاهو به دنبال بهره برداری از روابط خوب میان اسرائیل و آمریکا به ویژه وزیرخارجه آمریکا در این زمینه است به ویژه که نقش پمپئو در ترتیب دادن دیدار نتانیاهو با عبدالفتاح البرهان مقام ارشد سودان فقط انجام دیدار نبود بلکه فشار به البرهان برای اعلام کردن آن، نیز بود.

 

این رسانه صهیونیست اعلام کرد: شانس دیدار نتانیاهو با بن سلمان ضعیف است به ویژه با توجه به معامله قرن و از این رو اسرائیل به دنبال گزینه‌های جایگزین است که اولین آنها محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی است به ویژه که روابط محرمانه میان اسرائیل و امارات و عربستان در سالهای اخیر تقویت شده است و پروازهای مرموزی میان تل آویو و ریاض، جده و ابوظبی وجود دارد.

 

هارتص نوشت: اگر این هم نشد، تیم نتانیاهو به دنبال ترتیب دادن دیدار محمد ششم پادشاه مغرب است و اگر این هم نشد، نتانیاهو امیدوار به دیدار با حمد بن عیسی بن سلمان آل خلیفه پادشاه بحرین است به ویژه که روابط منامه و تل آویو قوی است. نتانیاهو به دنبال بهره برداری از تغییرات ژئواستراتژیک خاورمیانه به نفع خود با هدف تقویت وجهه و موضع خود است. کوهن رئیس موساد اخیراً بخش جدیدی مربوط به مدیریت روابط با جهان عرب بنیان نهاده است.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار