کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

افزایش داروخانه‌های عرضه‎ کننده دارو‌های ضدکرونا

شمار داروخانه‌های منتخب در شهر تهران برای عرضه دارو‌های ضدکرونا افزایش می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 16
کد خبر: ۳۸۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی وزارت بهداشت از دستور وزیر بهداشت مبنی بر افزایش شمار داروخانه‌های منتخب در شهر تهران برای عرضه دارو‌های ضدکرونا به بیماران مبتلا یا مشکوک به کرونا خبر داد.

 

دکتر کیانوش جهانپور  با اشاره به ازدحام جمعیت در داروخانه‌های منتخب شهر تهران برای تامین دارو‌های ضدکرونا، گفت: با توجه به تراکم مراجعین در داروخانه‌های منتخب شهر تهران، به دستور وزیر بهداشت، در راستای تسهیل امور مراجعین و کاهش ازدحام، علاوه بر مراکز بهداشتی و درمانی، حداقل ۱۰ داروخانه دیگر در سطح شهر تهران از بامداد فردا تحویل داروی نسخ بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا را بر عهده خواهند گرفت.

 

وی افزود: فهرست اسامی و نشانی این داروخانه‌ها نیز متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد./ ایسنا

ارسال نظر