مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند الزام به صدور فاکتور الکترونیک در میدان میوه و تره بار تهران رهاشدن بیش از ۳۰۰ گودال در تهران

جدیدترین آمار مبتلایان به ویروس کرونا

سخنگوی وزارت بهداشت جدیدترین آمار مبتلایان به ویروس کرونا را در کشور اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 23
کد خبر: ۳۸۸۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ کیانوش جهانپور، بعد از ظهر دوشنبه به ارائه تازه‌ترین اخبار مربوط به کرونا در کشور پرداخت.

 

وی با اشاره به ۱۴۱۱ مورد جدید ابتلاء به کرونا در ۵۶ آزمایشگاه تشخیص داده شده‌اند، گفت: تاکنون ۲۳۰۴۹ نفربه این بیماری مبتلا شده‌اند.

 

وی افزود: تعداد بهبودیافتگان نیز با روند صعودی به ۸۳۷۶ نفر رسیده است.

 

جهانپور ادامه داد: متأسفانه ظرف روز گذشته تا ظهر امروز ۱۳۷ مورد جدید فوتی داشته‌ایم که در مجموع تعداد فوتی‌ها به ۱۸۱۲ نفر رسیده است.

 

جهانپور تاکید کرد: تا کنون بیش از ۳۶ میلیون نفر در طرح بسیج ملی مقابله با کرونا غربالگری شده‌اند که بسیار ارزشمند است به همین دلیل طی روزهای آتی با افزایش آمار مبتلایان مواجه خواهیم شد.

 

سخنگوی وزارت بهداشت درباره میانگین سنی مبتلایان به کووید ۱۹ در کشور گفت: میانگین سنی مبتلایان حدود ۵۹ سال و میانگین سنی درگذشتگان نیز حدود ۶۴ سال بوده است و ۸۰ درصد مبتلایان را افراد بالای ۶۰ سال تشکیل می‌دهند.

 

به گفته وی، ۵۸.۶ درصد افراد مبتلا را مردان و ۴۱.۴ درصد را زنان تشکیل می‌دهند، همچنین ۶۰ درصد جانباختگان مرد و مابقی زن هستند.

 

وی اظهار داشت: یک سوم افرادی که مبتلا شده‌اند یک بیماری زمینه‌ای داشته‌اند و ۱۲.۳ درصد از مبتلایان نیز در بخشهای مراقبت‌های ویژه و آی سی یو نگهداری می‌شوند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده