چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

افراد مشکوک و بیماران کرونا در خروجی شهرها قرنطینه شوند

وزیر بهداشت در حکمی سرپرست جمعیت هلال احمر را به عنوان مسئول برپایی و نظارت بر اکیپ های بازرسی سلامت مستقر در خروجی شهرها منصوب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 15
کد خبر: ۳۸۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید نمکی، در حکمی، کریم همتی سرپرست جمعیت هلال احمر را به عنوان مسئول برپایی و نظارت بر اکیپ‌های بازرسی سلامت مستقر در خروجی شهرها منصوب کرد.

 

در این حکم آمده است: مسئولیت برپایی و نظارت بر اکیپ‌های بازرسی سلامت مستقر در خروجی شهرهایی که لیست آن با موافقت معاون امور بهداشتی و معاون وزارت کشور نهایی شده به جنابعالی محول می‌شود. هر اکیپ شامل یک نفر از پرسنل بهداشتی، هلال احمر و نیروهای نظامی و دانشگاهی خواهد بود.

 

۱- اکیپ‌ها در خروجی شهرهای ذکر شده و مورد توافق، در محل و تعداد مناسب تشکیل گردد. علاوه بر خروجی شهرهای مورد نظر، در ترمینال‌ها، ایستگاه‌های قطار و فرودگاه‌ها نیز طبق روال قبل باید ادامه یابد.

 

۲- اکیپ‌ها باید مجهز به دستگاه تب سنج و امکانات اولیه تشخیص بوده، بروشورها و مطالب آموزشی نیز جهت کسانی که بیمار تشخیص داده نمی‌شوند، جهت تذکرات لازم و اعمال دستورالعمل‌های ضروری باید داده شود. موارد آموزشی جهت افراد مشکوک و همراهانشان طبق پروتکل‌های ایزولاسیون می‌باشند.

 

۳- افراد مشکوک و یا بیمار سریعاً به اولین ایستگاه قرنطینه منتقل و با نظر پزشک معالج مستقر تعیین تکلیف شوند. بلاتکلیفی افراد مشکوک و یا احتمالاً مبتلا مهم‌ترین عامل در شیوع بیماری است که باید مورد توجه قرار گیرد. ثبت مشخصات فرد مشکوک و مبتلا، همچنین مشخصات وسیله نقلیه در سامانه و ردیابی توسط پرسنل بهداشتی منطقه ضروری است.

 

اطلاعات مربوط به این گونه موارد هر روزه توسط سامانه باید به ستاد مستقر در وزارت بهداشت منتقل گردد.

 

۴- در صورت هرگونه مقاومت و یا ایجاد درگیری افراد مشکوک و یا مبتلا مسئولیت برخورد قانونی و پیگیری‌های مورد نیاز به عهده پرسنل نظامی و انتظامی و ضابطین قضائی عضو اکیپ است و همکاران بهداشتی و هلال احمر حق هیچ گونه درگیری و مقابله با مردم را ندارند.

 

۵- در صورتی که افزایش اکیپ‌ها و یا شهرهای مورد نظر ضرورت داشت از طریق ستاد استانی و استانداران به ستاد مرکزی اعلام و سپس روزانه به جنابعالی ابلاغ خواهد شد.

 

۶- لازم است، مسئولین هلال احمر استانی با هماهنگی معاونین بهداشت و درمان، دانشگاه‌ها سرکشی‌های مستمر به اکیپ‌های مستقر در خروجی شهرهای استان‌ها داشته باشند.

 

۷- شروع عملیات و استقرار اکیپ‌ها از پس فردا سه شنبه مورخ ۲۷/‏۱۲/‏۱۳۹۸‬ و با اعلام قبلی صورت گیرد.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار