زمان واریز یارانه نقدی شب یلدا اعلام شد/ صفر تا صد کالابرگ و یارانه نقدی شب یلدا قیمت روز گوشت قرمز در ۱۹ آذر ۱۴۰۴ قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول روش وثیقه کردن دارایی‌ها از سیم‌کارت و یارانه تا طلا و سهام اعلام شد زمان ثبت نام وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ هر گرم طلای ۱۸ عیار، ۱۲ میلیون و ۷۶۷ هزار تومان شد، سکه ۱۳۳ میلیون و ۳۰۰ تومان سهمیه بنزین این خودرو‌ها حذف نمی‌شود + جزئیات عرضه اولیه سهام نیان باتری خاوران با نماد بانیان تکلیف کارت سوخت مالکین چندخودرو چه می‌شود؟ پیش بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۱۸ آذر ‍۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ سهمیه سوخت موتورسیکلت‌ها محفوظ است؛ تسهیلات برای فرسوده‌ها اصلاح قیمت بنزین و جزئیات سهمیه‌بندی/ بنزین سه نرخی از این تاریخ اجرایی میشود شرایط فروش اطلس S ویژه متقاضیان طرح عادی اعلام شد

کمبود ۴، ۵ میلیون مسکن در کشور داریم

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان کشور با بیان اینکه ثبت نام بیش از انتظار در مسکن ملی و عبور آن از رقم یک میلیون نفر نشان می‌دهد که با یک انباشت تقاضا مواجهیم، گفت: رقم 4.5 میلیون کمبود مسکن نشان از یک انباشت تقاضای وحشتناک در کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 16
کد خبر: ۳۸۳۸۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرشید پورحاجت در پاسخ به این سؤال روز گذشته آمار بیش از حد ثبت نام مسکن ملی نشان می‌دهد که کشور از یک انباشت تقاضای مسکن رنج می برد، گفت: این ثبت نام فرصت بالقوه‌ای برای مسکن به وجود آورده است و وقتی می بینیم یک میلیون و 200 هزار نفر در مسکن ملی ثبت نام می‌کنند، نشان می‌دهد که دولت چه وظیفه خطیری دارد.

 

پورحاجت با بیان اینکه شاید بسیاری از این میزان ثبت نامی‌ها حائز شرایط هم نباشند، اما به هر حال این میزان استقبال و ثبت نام نشان می‌دهد که وزارت راه و شهرسازی و دولت باید طرح‌هایی مثل طرح مسکن مهر و مسکن ملی را انجام و ادامه دهد، اظهار داشت: دولت باید بخش خصوصی را در کنار خود ببیند و سازندگان مسکن را در قالب تعاونی ها ساماندهی کند تا تولید مسکن را به شدت بیشتر سرعت دهند.

 

دبیر کانون سراسری انبوه سازان گفت: می‌توانیم در قالب تعاونی ها ساخت مسکن را برای اقشار متوسط جامعه انجام دهیم و بخش مسکن را که پیشران اقتصاد کشور است، رونق دهیم.

 

وی تاکید کرد: طبق گزارش مرکز پژوهش های مجلس و کمیسیون عمران در ابتدای سال جاری بالغ بر 4،5 میلیون کمبود مسکن داریم، پس دولت باید طرح هایی مثل طرح مسکن ملی را بیش از پیش انجام دهد و با کمک گرفتن از بخش خصوصی تولید مسکن را بیشتر از قبل در دستور کار خود قرار دهد.

 

وی ادامه داد: بخش مسکن با یک تقاضای بالقوه مواجه است، اما قدرت خرید متقاضیان پایین است و این تقاضا خود را پنهان شده نگه داشته است.

 

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان کشور در پاسخ به خبرنگار سؤال فارس که پرسید آیا تقاضای پنهان در بخش مسکن در سال‌های آینده تهدیدی برای بخش مسکن محسوب شود، تاکید کرد: نابرابری عرضه و تقاضای مسکن به خوبی قابل مشاهده است، چرا که وقتی ثبت‌نام طرح ملی مسکن در این حد انجام می شود نشان می‌دهد که بخش مسکن با یک تقاضای انباشته مواجه است که این تقاضای انباشته تهدیدی برای بخش مسکن و افزایش قیمت آن به شمار می‌رود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۲
0
0
به نظر من هیچ کمبودی نداریم .اکثر مالکان دوتا یا ۳تا زمین و مسکن دارند و خیلی از اونا هم خالی هستش مخصوصا توی شهرهای بزرگ و مهاجر پذیر...متاسفانه آمار غلط داده میشه.. این یک چیز قابل اثبات هست ..
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار