عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد تصاویر / صفحه اول روزنامه‌های دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ وقوع زمین لرزه ۴.۱ در سمنان

طارمی بهترین مهاجم ایران بعد از علی دایی است

هافبک سابق تیم فوتبال پرسپولیس در گفتگو با یک روزنامه پرتغالی ضمن تمجید از توانایی‌های مهدی طارمی، گفت: بدون شک طارمی در حال حاضر بهترین مهاجم ایران و آسیا است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 16
کد خبر: ۳۸۳۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی طارمی این روزها عملکرد درخشانی در تیم فوتبال ریوآوه پرتغال دارد و مورد توجه رسانه های این کشور قرار گرفته است. طارمی که اولین فصل حضورش در یک تیم اروپایی را تجربه می کند، در همان ماه های اول حضورش در ریوآوه آنقدر خوب بود که در نقل و انتقالات زمستانی تیم های مطرح پرتغال و فرانسه خواهان به خدمت گرفتنش بودند.

 

روزنامه «ابولا» پرتغال به همین بهانه گفتگویی را با سروش رفیعی هافبک سابق تیم پرسپولیس و تیم ملی و همبازی طارمی انجام داده است.

 

رفیعی درباره موفقیت ها و گلزنی های طارمی در لیگ پرتغال گفت: مردم ایران از عملکرد طارمی در پرتغال هیجان زده هستند. آنها واقعا از شنیدن خبرهای موفقیت طارمی در اروپا خوشحال می شوند.

 

هافبک فعلی تیم فوتبال سپاهان ادامه داد: مطمئن هستم که مردم پرتغال یک بازیکن کاملتر و موفقتری را در آینده خواهند دید.

 

رفیعی در ادامه گفتگوی خود با روزنامه ابولا که به صورت تلفنی انجام شده است، گفت: طارمی در حال حاضر بهترین مهاجم آسیا است و علاوه بر ارزش هایی که دارد، ترکیبی از حرفه ای‌گری و فداکاری است. طارمی بازیکن بسیار کاملی است؛ کسی که می تواند به تنهایی روند بازی و نتیجه را تغییر بدهد.

 

هافبک سابق تیم فوتبال پرسپولیس یادآور شد: من از شرایط تیم ریوآوه اطلاعات دقیقی ندارم ولی فکر می کنم طارمی هر خصوصیتی را برای بازی در تیم های مطرح پرتغال دارد. من با او صحبت می کنم و می دانم که از شرایطش راضی و خوشحال است اما این را هم می دانم که خواهان چیزی بیشتر از این است.

 

سروش رفیعی در پایان صحبت هایش گفت: طارمی قطعا بهترین مهاجم بعد از علی دایی است. نمی توانم آنها را با هم مقایسه کنم. دایی در تاریخ فوتبال قاره صاحب وزن و اعتبار است و هنوز بهترین گلزن ملی جهان است. اما کیفیت و خصوصیات طارمی می گوید که او بهترین مهاجم حال و حاضر است.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار