آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

زمان برگزاری المپیک ٢٠٢٠ توکیو تغییر نمی‌کند

کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) در نشست با نمایندگان فدراسیون جهانی رشته‌های مختلف تاکید کرد که با وجود موضوع کرونا نیازی به تغییر زمان برگزاری المپیک نیست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 17
کد خبر: ۳۸۴۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ کانال خبری کمیته ملی المپیک در مورد آخرین شرایط برگزاری سی و دومین دوره بازی‌های المپیک با توجه به بحران حاصل از شیوع ویروس کرونا نوشت: طی نشست کمیته بین‌المللی المپیک (IOC ) با فدراسیون‌های بین‌المللی با تاکید بر اینکه نیازی نیست به دلیل همه‌گیری بیماری کرونا تغییر اساسی در برگزاری بازی‌های المپیک توکیو ٢٠٢٠ ایجاد شود از فدراسیون‌های مربوطه خواسته شد تا در رقابت‌های انتخابی کمتر سخت‌گیری کنند.

 

همچنین با توجه به اینکه تاکنون ۵۷ درصد رقابت‌های انتخابی برگزار شده، ۴۳ درصد باقی‌مانده با تغییر تاریخ و همچنین با بهره گیری از نتایج رده‌بندی‌های قبلی سهمیه‌ها می‌شود.

 

در ادامه این نشست نیز مقرر شد تا کارگروه تخصصی بازی‌های المپیک که ویژه شرایط خاص همه‌گیری ویروس کرونا تشکیل شده است با توجه به این موضوع تصمیم‌گیری و اطلاع رسانی کنند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار