اپ استور و گوگل پلی در دسترس قرار گرفتند خطر بازگشت یک بیماری در کشور‌های اروپایی مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ تفاوت کلیرشدن آسمان با نوتام چیست؟ بارش برف و باران در تهران از فردا/ وزش باد و کاهش دما تا ۱۱ درجه نحوه فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری چهارشنبه ۸ بهمن مدارس تهران فردا چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ تعطیل است؟ تماس تلفنی خارج به داخل ایران وصل شد رقم افزایش حقوق معلمان در هر رتبه چقدر است؟ فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری برای ۷ بهمن اعلام شد کشف ۱۷ شمش طلا به ارزش ۳۶۰ میلیارد تومان در کردستان / ۲ نفر بازداشت شد دادستان: حتی یک پیامک در اغتشاشات قابل اغماض نیست؛ برخورد قاطع با عوامل ناامنی زمان اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری علوم پزشکی برخی مدارس استان اردبیل روز دوشنبه تعطیل شد مدارس سمیرم غیرحضوری شد؛ آغاز فعالیت مدارس دهاقان با تأخیر ۲ ساعته محصولات آرایشی گران قیمت واقعاً مؤثرترند؟ / پوست را زیاد دستکاری نکنید

پاسخ آموزش و پرورش به ارائه اطلاعات دانش‌آموزان به برخی پیام رسان‌ها

به منظور جلوگیری از ایجاد انحصار استفاده از برخی پیام رسان‌ها، وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که هیچ‌گونه اطلاعاتی در اختیار هیچ یک از پیام رسان‌ها و یا شرکت‌های حوزه مربوطه قرار نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 18
کد خبر: ۳۸۵۱۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، اخیرا در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی غیررسمی افرادی مطالبی را نقل می‌کنند که علاوه براینکه مستند نیست بلکه این وزارتخانه حق قانونی هرگونه اقدام حقوقی در مراجع قضایی را در صورت تکرار اینگونه موارد را برای خود محفوظ می‌داند.

 

به همین منظور وزارت آموزش و پرورش اطلاعیه‌ای مبنی برتکذیب مطالب عنوان شده از سوی مدیران یکی از پیام‌رسان‌های داخلی منتشر کرده است که در متن آن آمده است: وزارت آموزش و پرورش ضمن تکذیب اطلاعات نادرست منتشر شده از سوی مدیران یکی از پیام رسان‌ها اعلام می‌کند که هیچ گونه اطلاعاتی را در اختیار هیچ یک از پیام رسان‌ها یا شرکت‌های حوزه مربوطه قرار نداده و نخواهد داد.

 

این اطلاعیه می‌افزاید: این وزارتخانه در حال آزمایش نهایی شبکه اجتماعی شاد برای ارتباط نظام‌مند، امن و باکیفیت دانش آموزان و معلمان بر بستر شبکه‌های اجتماعی داخلی است که قابلیت تبدیل به یک کلاس مجازی را پیدا خواهد کرد. همچنین برای نخستین بار برای جلوگیری از ایجاد انحصار، کلیه پیام رسان‌ها برای ارایه خدمات دعوت شده‌اند.

 

در ادامه این متن ذکر شده است: این وزارتخانه فرآیندهای اجرایی را به گونه‌ای تعریف کرده که اطلاعات دانش آموزان به هیچ یک از پیام رسان‌ها داده نخواهد شد، لذا ضمن تکذیب این‌گونه ادعاهای واهی اعلام می‌شود که با هیچ بهانه‌ای از جمله انتشار اخبار کذب اجازه ایجاد انحصار به هیچ یک از پیام رسان‌ها داده نخواهد شد. این وزارتخانه حق قانونی هرگونه اقدام حقوقی در مراجع قضایی را در صورت تکرار اینگونه موارد برای خود محفوظ می‌داند.

منبع:  ایسنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیرعلی قهرمانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
0
0
باسلام خدمتدشمابزرگوارانبرای چگونه می توانم از سبدحمایتی افرادبیکاراستفاده کنیم
آخرین اخبار