پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت

جریمه ۲۶ میلیارد تومانی یک خودروساز به جرم گرانفروشی

تعزیرات از جریمه ۲۶ میلیارد تومانی یک­­ شرکت خودرو ساز داخلی به جرم گرانفروشی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 31
کد خبر: ۳۸۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدعلی اسفنانی گفت: این پرونده در یکی از شعب تعزیرات پس از شکایت شاکیان بررسی و به صدور حکم جریمه 26 میلیارد تومانی منجر شد که پس از اعتراض به این حکم در شعبه تجدید نظر مجدد بررسی و این رأی قطعی شد.

وی گفت: این حکم هم اکنون در مرحله اجراست و امیدواریم با اجرای این احکام بتوانیم اثر بخشی قوانین را درباره رعایت حقوق مصرف کنندگان شاهد باشیم.

وی درباره اقدامات سازمان تعزیرات در بحث نظارت بر نحوه توزیع گوشت تنظیم بازار افزود: با توجه به ورود قوه قضاییه و دادستانی در بحث توزیع گوشت و قیمت آن و جلوگیری از گرانفروشی، همکاری نزدیکی میان تعزیرات، دادستان تهران، نیروی انتظامی و سازمان های صنعت، معدن و تجارت و حمایت از حقوق مصرف کنندگان صورت گرفت است و ما هم در تعزیرات علاوه بر واحدهای گشتی که پیش از این داشتیم 10 واحد گشت به مجموعه گشت ها اضافه کردیم که 5 واحد صبح ها و 5 واحد در نوبت عصر است.

اسفنانی گفت: در این گشت ها معاونان دادستان های تهران هم وجود دارند و بر نظارت هرچه بیشتر در عدالت توزیع گوشت نظارت می شود و خوشبختانه­ وضع بازار قابل کنترل است و کمبودی وجود ندارد اما در نحوه توزیع دچار مشکل هستیم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران­ افزود: امیدواریم با تمهیدات صورت گرفته شاهد تفاوت معنادار قیمت­ گوشت وارداتی و داخلی نباشیم و با واقعی شدن قیمت ها دیگر مردم مجبور نباشند در صف های طولانی بایستند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار