پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

سال 98 نشان داد اراده ملی می‌تواند بر همه چالش‌ها غلبه کند

سال 98 نشان داد اراده ملی می‌تواند بر همه چالش‌ها غلبه کند رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور خاطرنشان کرد: سال 98 نشان داد حتی شیوع یک ویروس منحوس می‌تواند فرصتی برای ایجاد همبستگی ملی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۰۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 20
کد خبر: ۳۸۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با صدور پیامی فرارسیدن سال نو را تبریک گفت.

 

متن پیام رئیس سازمان پدافند غیرعامل به این شرح است:

بسمه تعالی

یامقلب القلوب والابصار یا مدبر الیل والنهار یامحول الحول والاحوال، حول حالنا الی احسن الحال

 

سرانجام سال 1398 با تمام فراز و فرودها، حماسه‌سازی‌های ملت و دسیسه‌های دشمنان و بدخواهان به پایان رسید. سالی که برای چندمین بار ثابت کرد ملت ایران برای دشمنان نظام و ملت هرگز قابل پیش بینی نیست.

 

سالی که ثابت شد اراده ملت و روحیه جهادی بر سخت‌ترین و مخرب‌ترین سیل‌ها و زلزله‌ها غلبه خواهد کرد. سالی که ثابت کرد این مردم همچنان پای نظامشان ایستاده‌اند و در تشییع سرباز میهنشان رکوردهای جهانی را به همراه هیمنه دشمنان درهم می‌شکنند. سالی که نشان داد حتی شیوع یک ویروس منحوس می‌تواند فرصتی برای ایجاد همبستگی ملی باشد و دفاع از میهن پرستار و پاسدار نمی شناسد و چه هوشمندانه رهبر عزیزمان مبارزه با این ویروس را رزمایش بیولوژیک تعبیر کردند. تا نه از آن بهراسیم و نه آن را دستکم بگیریم بلکه از آن درس بگیریم و نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها را از نو بشناسیم.

 

ما اکنون درگیر یک مبارزه، جهاد یا دفاع جانانه در برابر یک تهدید بیولوژیک و زیستی قرار داریم، جدا از اینکه منشاء تهدید چه باشد، اکنون وقت انتقاد و بحث نیست. امروز باید در کمک به مدافعان سلامت همه همت‌مان را بکار بندیم اما در فرصت مناسب پرداختن به بررسی نقاط قوت و ضعف راهبردی و طراحی و باز مهندسی دوباره ساختار دفاع بیولوژیک و زیستی کشور یک ضرورت جدی است.

 

شرایط امروز اهمیت و ضرورت پرداختن به پدافند غیرعامل را در شرایط قبل از حادثه دو چندان نشان داد.

 

امسال سفره ما یک سین کم دارد، سپهبد حاج قاسم سلیمانی دیگر در بین ما نیست اما به برکت خونش بر سر هر سفره هفت سین ایرانی یک سلیمانی نشسته است. 

 

همزمانی حلول سال نو و بهار 1399 با سالروز شهادت باب الحوائج شاید یک نشانه و تلنگر باشد برای گشایش در کارها به قول آیه 33 سوره عنکبوت «لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ إِنَّا مُنَجُّوکَ» نترس و غمگین مباش، ما تو را نجات خواهیم داد.

 

کشور امروز در شرایط ویژه قرار دارد و اکنون سلامت همه افراد جامعه، اولویت کشور است. یقین دارم با صبر و بردباری از این پیچ تاریخی نیز به سلامت خواهیم گذشت و این بار بیش از پیش قدردان دو نعمت سلامتی و امنیت خواهیم بود.

 

برای همه مردم عزیز در سال جدید که به نام جهش تولید نامگذاری شده است سلامت و موفقیت را از درگاه خداومند متعال خواستارم و دست همه مدافعان سلامت را می‌بوسم و جان فشانی‌هایشان را ارج می نهم.

 

از همه کسانی که با درک شرایط کشور و فهم انقلابی با همبستگی ملی در حال خدمت به مردم و دفاع از کیان انقلاب اسلامی هستند تقدیر و تشکر می‌کنم.

 

امید است سال ۹۹، سال آسانی، فرصت‌ها و گشایش اقتصادی برای ملت بزرگ و با اراده ایران اسلامی باشد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده