عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

درخواست سید حسن نصرالله از لبنانی‌های مقیم ایران

نماینده حزب‌الله لبنان گفت که سید حسن نصرالله به لبنانی‌های مقیم ایران تأکید کرده است که برای حفاظت از ایران در مقابل کرونا با تمام توان به صحنه بیایند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 21
کد خبر: ۳۸۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام والمسلمین شیخ معین دقیق، نماینده حزب‌الله لبنان در قم  و از اساتید دروس خارج در قم گفت:‌ سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان بر حضور جوانان لبنانی مستقر در ایران برای مقابله با ویروس کرونا تأکید دارد. دبیرکل حزب‌الله لبنان معتقد است که جمهوری اسلامی ایران قلب جبهه مقاومت و قلب جهان اسلام است، هرکس با هر توانی وظیفه دارد از این قلب حفاظت کند.

 

نماینده حزب‌الله لبنان در قم  تصریح کرد: حزب‌الله لبنان برای نابودی ویروس کرونا در کشور لبنان تمام تلاش خود را کرده و خواهد کرد اما دبیرکل حزب‌الله لبنان معتقد است که جوانان حزب‌الله لبنان مستقر در ایران به میدان بیایند و کنار نیروهای جهادی این کشور از تمام توان و امکانات خود برای مقابله و نابودی این ویروس بهره بگیرند و از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار