گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اتحادیه اروپا از کمک ایران از صندوق بین‌المللی پول حمایت می‌کند

مسئول دستگاه دیپلماسی اتحادیه اروپا در سخنانی اعلام کرد که از درخواست کمک ایران از صندوق بین‌المللی پول حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۱ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 26
کد خبر: ۳۹۰۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جوزف بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرده است که از درخواست کمک ایران از صندوق بین‌المللی پول حمایت می‌کنیم.

 

جوزف بورل در این ارتباط گفت: بروکسل از درخواست‌های کمک ایران و ونزوئلا از صندوق بین‌المللی پول حمایت می‌کند.

 

بورل همچنین افزود: ما قصد داریم از این درخواست حمایت کنیم زیرا این کشورها به دلیل تحریم‌های آمریکا در شرایط بسیار سختی قرار دارند چراکه از درآمد فروش نفتشان محروم هستند.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی اتحادیه اروپا این سخنان را پس از مذاکره با وزرای خارجه اتحادیه اروپا مطرح کرده است.

 

پیش از این نیز اتحادیه اروپا از جامعه جهانی خواسته بود تا کمک‌های بشردوستانه خود را به ایران برای مقابله با ویروس کرونا ارسال کنند.

 

پیشتر ایران از درخواست کمک ۵ میلیارد دلاری از صندوق بین المللی پول برای مقابله با ویروس کرونا خبر داده بود و مقامات بانک مرکزی از ارائه درخواست رسمی به صندوق بین‌المللی پول خبر داده بودند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر