چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

بورل: درباره حفظ برجام با چین گفتگو کردیم

بورل: درباره حفظ برجام با چین گفتگو کردیم مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از برگزاری نشست مجازی پکن-بروکسل اعلام کرد: درباره حفظ برجام با چین گفتگو کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه در پیامی توئیتری از رایزنی با مقام‌های دولت چین- که به صورت مجازی برگزار شد- درباره تداوم تلاش‌های مشترک برای حفظ توافق هسته‌ای کشورهای ۱+۵ با ایران موسوم به برجام خبر داد.

 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این باره نوشت: رایزنی های خوبی در نشست با مقامات چین در خصوص اولویت های امنیتی و خارجی به انجام رسید: پیرامون همکاری مشترک ما (اتحادیه اروپا و چین) در حفظ توافق هسته ایران «برجام»، اقدامات بی ثبات کننده کره شمالی در شبه جزیره کره.

 

«جوزف بورل» در ادامه نوشت: اگر اتحادیه اروپا درباره چالش‌های کنونی در سطح بین‌الملل جدی است باید با چین کار کند. 

 

این در حالیست که چین و اتحادیه اروپا در جریان نشستی مجازی، بخت خود را در راستای فرونشاندن تنش‌های دو طرف آزمودند.

 

در این نشست، «اورزلا فون درلاین» رئیس کمیسیون اروپا و «چارلز مایکل» رئیس اتحادیه اروپا با «لی ککیانگ» نخست وزیر چین گفتگو کردند.

 

این نخستین دیدار رسمی بعد از آن است که اتحادیه اروپا به پیروی از آمریکا چین را به پنهان‎کاری در باب شیوع کرونا متهم کرد.

 

منبع:مهر

کلمات کلیدی: جوزف بورل برجام
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار