کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

مخالفت آمریکا با آزادسازی دارایی‌های ایران

مخالفت آمریکا با آزادسازی دارایی‌های ایران ۱۱ سناتور آمریکایی طی نامه‌ای از «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه و «استیون منوشین» وزیر خزانه‌داری آمریکا درخواست کردند که با توجه به شیوع ویروس کرونا دست کم به طور موقت تحریم‌ها علیه ایران و ونزوئلا برداشته شوند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 28
کد خبر: ۳۹۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه آمریکا برخی گزارش‌ها را مبنی بر تصمیم دولت ترامپ برای آزادسازی دارایی‌های نقدی ایران به منظور تسهیل مقابله جمهوری اسلامی با ویروس «کووید-۱۹» رد کرد.

 

 «واشنگتن‌فری‌بیکن» در گزارشی به نقل از منابع آگاه گزارش کرد که وزارت امور خارجه آمریکا برخی گزارش‌ها را مبنی بر اینکه دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به زودی معافیت‌های تحریمی خاصی را اعطا می‌کند تا طبق آن ایران با دسترسی به دارایی نقدی خود بتواند با ویروس «کووید-۱۹» مقابله کند، رد کرد.

 

اواخر روز گذشته (جمعه)، روزنامه «میدل ایست آی» در گزارشی به نقل از منابع آگاه گزارش کرده بود که ایالات متحده آمریکا «موافقت کرده است تا با اعطای معافیت‌های مالیاتی به برخی کشور‌ها به آن‌ها اجازه دهد که دارایی‌های مسدود شده ایران را آزاد کنند تا از این طریق به ایران در خرید دارو و تجهیزات برای مقابله با کروناویروس کمک کند».

 

طبق گزارش واشنگتن فری بیکن، مقادیری از دارایی‌های ایران در حال حاضر به واسطه نظام تحریم‌های شدید دولت ترامپ، در بسیاری از حساب‌های بانکی اروپا مسدود است.

یکی از مقام‌های وزارت خارجه آمریکا در گفتگو با واشنگتن‌فری‌بیکن، گزارش اخیر میدل ایست آی را غیرواقعی و جعلی توصیف کرد و گفت: «اینگونه گزارش‌ها نادرست است».

 

یکی از مقام‌های وزارت خارجه آمریکا با تکرار اتهام‌زنی علیه جمهوری اسلامی ایران به واشنگتن فری بیکن گفت: «علیرغم اطلاعات نادرست این رژیم (ایران)، حقیقت این است که این کشور بودجه مورد نیاز برای صرف کردن در تجارت انساندوستانه که به نفع مردم ایران است را در اختیار دارد، اما ترجیح می‌دهد که این پول را صرف امور تروریسم و گروه‌های نیابتی کند. مردم ایران شایسته وضعیت بهتر از این هستند».

 

با تشدید شیوع کرونا، بسیاری از کشور‌های جهان و حتی مقام‌های آمریکایی از جمله نمایندگان کنگره فشار‌ها را به دولت ترامپ برای تسهیل تحریم‌ها علیه ایران، افزایش داده‌اند.

 

روز گذشته (جمعه) در همین راستا، ۱۱ سناتور آمریکایی طی نامه‌ای از «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه و «استیون منوشین» وزیر خزانه‌داری آمریکا درخواست کردند که با توجه به شیوع ویروس کرونا دست کم به طور موقت تحریم‌ها علیه ایران و ونزوئلا برداشته شوند.

 

طبق این گزارش، علیرغم آنکه طبق برجام، ایران می‌بایست اجازه دسترسی به میلیارد‌ها دلار از دارایی‌های مسدود شده خود را داشته باشد، اما وضع مجدد تحریم‌های آمریکا علیه ایران، موجب شده است که ارتباط جمهوری اسلامی ایران با جامعه مالی جهانی قطع شود.

بسیاری از کشور‌های اروپایی از دولت ترامپ درخواست کرده‌اند که به ایران اجازه دسترسی به دارایی‌های مسدود شده را بدهد، اما مقام‌های دولت ترامپ با رد این درخواست‌ها مدعی هستند که ایران این دارایی‌ها را برای تقویت برنامه موشکی و تأمین بودجه گروه‌های مقاومت در سوریه، یمن و لبنان هزینه خواهد کرد.

 

بر اساس آخرین آمار، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در ایران به ۳۲ هزار و ۳۳۲ نفر رسیده‌اند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۷۸ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

 

شیوع ویروس کرونا در سرتاسر جهان با شتاب بیشتری در حال افزایش بوده و روز جمعه تعداد مبتلایان در سرتاسر جهان به ۵۷۷۴۹۵ نفر رسیدند که از این تعداد ۲۶۴۴۷ نفر جان خود را از دست داده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار