چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

گفت و گوی پامپئو با گوترش درباره تمدید تحریم های تسلیحاتی علیه ایران

گفت و گوی پامپئو با گوترش درباره تمدید تحریم های تسلیحاتی علیه ایران وزیر خارجه آمریکا با دبیر کل سازمان ملل متحد درباره تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران گفت‌وگو کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 10
کد خبر: ۴۵۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر خارجه آمریکا چهارشنبه شب به وقت تهران از تماس تلفنی خود با دبیر کل سازمان ملل متحد و لزوم همکاری با دبیر کل سازمان ملل جهت پیگیری موضوع ایران و دو کشور دیگر در شورای امنیت خبر داد.

 

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در توییتی در این زمینه نوشت: «تماس تلفنی بسیار خوبی با «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل داشتم. من منتظر تداوم همکاری با دبیر کل سازمان ملل  درباره موضوعات با اهمیت در شورای امنیت سازمان ملل از جمله لیبی، سوریه و ایران هستم.»

 

مورگان اورتگاس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در توئیتر گفته که یکی از موضوعات گفت‌وگوی پامپئو با دبیر کل سازمان ملل متحد تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران بوده است. 

 

دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» در سال ۲۰۱۸ علی‌رغم پایبندی ایران به مفاد برجام، به صورت یکجانبه از این توافق هسته‌ای خارج شد و سیاست موسوم به فشار حداکثری علیه ایران را در پیش گرفت. 

 

بر اساس یکی از بندهای قطعنامه ۲۲۳۱ که از سال ۲۰۱۶ میلادی اجرایی شد، ایران تا پنج سال از خرید تسلیحات تهاجمی منع شده است. این بند از قطعنامه در اکتبر سال ۲۰۲۰ (اواخر مهر ماه ۱۳۹۹) منقضی می‌شود و پس از آن ایران امکان خرید جنگ‌افزار از دیگر کشورها را خواهد داشت.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار