تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند ماجرای تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی در چند شهر چه بود؟ این کلاهبردار فضای مجازی را شناسایی کنید + عکس راهنمای جامع ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۵

مسمومیت الکلی ۳۱۱۷ نفر در کل کشور/ فوت ۳۲۰ نفردر کشور به دلیل مصرف الکل

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: امسال مردم باید در خانه بمانند و در صورت رعایت نکردن مصوبات ستاد مقابله با کرونا برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 31
کد خبر: ۳۹۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت در ارتباط اینترنتی با خبرنگاران گفت: اگر امروز در فاز مدیریت بیماری کرونا قرار داریم به دلیل مشارکت وسیع مردم بوده است، همچنین قوای مختلف نیرو‌های مسلح نیرو‌های مردمی و داوطلب و اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی شیوع بیماری مدیریت شده است.

 

وی با اشاره به نزدیک بودن روز سیزده فروردین گفت: امسال مردم باید در خانه بمانند و در صورت رعایت نکردن مصوبات ستاد مقابله با کرونا برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

 

جهانپور افزود: از ابتلای مجدد بیماران در کشور به بیماری کرونا گزارشی تا کنون در دست نیست. در دنیا نیز تنها یکی دو مورد گزارش این موارد را داشته‌ایم که نمی‌توان بر این اساس قضاوت کرد.

 

وی گفت: افراد پس از ثبت نام در وزارت بهداشت و ارزیابی وضعیت آن‌ها بررسی می‌شود و اگر به قرنطینه خانگی نیاز داشته باشند ۵ روز پایش می‌شوند و روز دهم هم یک بار پایش خواهند شد و بیش از ۹۰ درصد از ارائه دهندگان خدمات بهداشتی رضایت دارند.

 

وی گفت: تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تا بیستم ادامه خواهد داشت، برای انتقال برخی از هموطنان که در کشور‌های بحران زده اروپایی یا آمریکا گرفتار شده‌اند تلاش دیپلماتیک صورت خواهد گرفت و اقدامات لازم انجام می‌شود و پس از ورود طبق پروتوکول‌ها رفتار خواهد شد و در صورت تایید ابتلا به کرونا به قرنطینه خواهند رفت.

 

وی درباره دفع زباله‌های بیمارستانی و دفع آن‌ها توضیح داد: با توجه به اینکه بیماری کرونا واگیر هست وسواس بیشتری برای زباله‌های عفونی داریم و از ادوات بهداشتی بیشتری استفاده می‌کنیم این زباله‌ها با توجه به امکانات بیمارستان‌ها بی خطرسازی می‌شود و سپس از سوی شهرداری دفع می‌شود.

 

جهانپور همچنین به آمار مربوط به مسمومیت‌های الکلی اشاره کرد و گفت: تا امروز ۳۱۱۷ نفر مسمومیت الکلی داشته اند که از این تعداد ۱۰۶۶ نفر بستری شده که از این تعداد ۷۳ تفر در آی سی یو بستری هستند.

 

وی خاطرنشان کرد: ۶۲ نفر از این افراد نابینا شده اند و این در حالی است که ۲۸۴ نفر هم نیاز به دیالیز داشته و متاسفانه ۳۲۰ نفر هم فوت کرده اند.

 

جهانپور در پاسخ به سوالی درباره طرح غربالگری گفت: انجام یک بار غربالگری به معنای پایان یافتن طرح نیست و افراد پس از مشاهده علائم می‌توانند به سامانه مراجعه کرده یا با سامانه ۴۰۳۰ تماس بگیرند. سقف جمعیتی مشخص است و تراکنش‌های سامانه ادامه پیدا خواهد کرد و ممکن است برخی افراد چندین بار پایش و ارزیابی شوند.

 

وی با بیان اینکه افراد زیادی از روی بی اطلاعی و برخی مغرضانه انتشار آمار‌ها را آمارسازی می‌دانند گفت: طرح غربالگری پایش دارد و سامانه پیامکی به محض ورود افراد از آن‌ها سوال می‌کند که مورد پایش قرار گرفته‌اند یا خیر و رضایت سنجی نیز صورت خواهد گرفت و ما از بالاترین ضریب اطمینان برخورداریم البته یکی از مشکلات ما این است که برخی افراد به شماره ۴۰۳۰ پاسخ نمی‌دهند روزانه بیش از ۶ میلیون تماس با افراد گرفته می‌شود.

 

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: از تجمع افراد در فضای سبز و محیط زیست ممانعت خواهد شد و از هرگونه حضور جلوگیری خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار