پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

پبش بینی باران و تگرگ در تهران طی ۲۴ ساعت آینده/ دما ۶درجه سردتر می‌شود

کارشناس سازمان هواشناسی وضعیت جوی کشور را برای ۲۴ ساعت آینده اعلام و توصیه کرد: با توجه به احتمال وقوع تگرگ، در استان‌های پربارش مردم از اطراق در کنار رودخانه ها، مسیل ها، فعالیت‌های کوهنوردی، جدا خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 01
کد خبر: ۳۹۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریبا گودرزری کارشناس سازمان هواشناسی وضعیت جوی کشور را در ۲۴ ساعت آینده اعلام کرد.

 

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: امروز با ورود سامانه بارشی از سمت شمالغرب به کشور، بارش‌ها را در آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، لرستان، همدان، مرکزی، چهارمحال‌وبختیاری، شمال ایلام، شمال کهگیلویه‌وبویراحمد، شمال و شمال شرق خوزستان، خواهیم داشت.

 

گوردزی ادامه داد: برای بعداز ظهر و اوایل شب، بارش باران، رگبار و رعد و برق و وزش باد در استان‌های قزوین، البرز، و تهران، رخ می‌دهد. همچنین، فردا پنجشنبه نیز در نوار شمالی، زاگرس مرکزی در غرب و جنوب‌غرب، در استان‌های اصفهان، فارس، بوشهر، کرمان و یزد، برای ساعات بعدازظهر، بارندگی پیش‌بینی شده است.

 

وی هشدار داد: در مناطق پربارش، امروز، بالاآمدن آب رودخانه ها، لغزندگی و کاهش دید را در جاده‌ها و گردنه‌های برف‌گیر داریم. به همین دلیل توصیه می‌شود تا مردم ضمن حفظ ایمنی و رعایت عدم رفت و آمد از اطراق در کنار رودخانه‌ها، مسیل‌ها، فعالیت‌های کوهنوردی، جدا خودداری کنند.

 

گودرزی توضیح داد: فردا جریانات روی سواحل شمالی، موجب کاهش ۳ تا ۶ درجه‌ای دما و بارندگی در این مناطق، می‌شود؛ و بارش‌ها نیز کماکان در استان‌های ذکر شده تا روز جمعه، ادامه می‌یابد.

 

وی اعلام کرد: در تهران برای عصر امروز وزش باد و بارش باران خواهیم داشت که این روند برای فردا نیز ادامه می‌یابد. بیشینه دمای امروز تهران نیز به مثبت ۱۸ درجه سانتیگراد می‌رسد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر