هشدار گرمای نامتعارف در ۱۳ استان؛ وقوع بارش‌های شدید در جنوب کشور پابند الکترونیکی جایگزین حبس مهریه شد تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود

پبش بینی باران و تگرگ در تهران طی ۲۴ ساعت آینده/ دما ۶درجه سردتر می‌شود

پبش بینی باران و تگرگ در تهران طی ۲۴ ساعت آینده/ دما ۶درجه سردتر می‌شود کارشناس سازمان هواشناسی وضعیت جوی کشور را برای ۲۴ ساعت آینده اعلام و توصیه کرد: با توجه به احتمال وقوع تگرگ، در استان‌های پربارش مردم از اطراق در کنار رودخانه ها، مسیل ها، فعالیت‌های کوهنوردی، جدا خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 01
کد خبر: ۳۹۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریبا گودرزری کارشناس سازمان هواشناسی وضعیت جوی کشور را در ۲۴ ساعت آینده اعلام کرد.

 

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: امروز با ورود سامانه بارشی از سمت شمالغرب به کشور، بارش‌ها را در آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، لرستان، همدان، مرکزی، چهارمحال‌وبختیاری، شمال ایلام، شمال کهگیلویه‌وبویراحمد، شمال و شمال شرق خوزستان، خواهیم داشت.

 

گوردزی ادامه داد: برای بعداز ظهر و اوایل شب، بارش باران، رگبار و رعد و برق و وزش باد در استان‌های قزوین، البرز، و تهران، رخ می‌دهد. همچنین، فردا پنجشنبه نیز در نوار شمالی، زاگرس مرکزی در غرب و جنوب‌غرب، در استان‌های اصفهان، فارس، بوشهر، کرمان و یزد، برای ساعات بعدازظهر، بارندگی پیش‌بینی شده است.

 

وی هشدار داد: در مناطق پربارش، امروز، بالاآمدن آب رودخانه ها، لغزندگی و کاهش دید را در جاده‌ها و گردنه‌های برف‌گیر داریم. به همین دلیل توصیه می‌شود تا مردم ضمن حفظ ایمنی و رعایت عدم رفت و آمد از اطراق در کنار رودخانه‌ها، مسیل‌ها، فعالیت‌های کوهنوردی، جدا خودداری کنند.

 

گودرزی توضیح داد: فردا جریانات روی سواحل شمالی، موجب کاهش ۳ تا ۶ درجه‌ای دما و بارندگی در این مناطق، می‌شود؛ و بارش‌ها نیز کماکان در استان‌های ذکر شده تا روز جمعه، ادامه می‌یابد.

 

وی اعلام کرد: در تهران برای عصر امروز وزش باد و بارش باران خواهیم داشت که این روند برای فردا نیز ادامه می‌یابد. بیشینه دمای امروز تهران نیز به مثبت ۱۸ درجه سانتیگراد می‌رسد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار