آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴

پبش بینی باران و تگرگ در تهران طی ۲۴ ساعت آینده/ دما ۶درجه سردتر می‌شود

کارشناس سازمان هواشناسی وضعیت جوی کشور را برای ۲۴ ساعت آینده اعلام و توصیه کرد: با توجه به احتمال وقوع تگرگ، در استان‌های پربارش مردم از اطراق در کنار رودخانه ها، مسیل ها، فعالیت‌های کوهنوردی، جدا خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 01
کد خبر: ۳۹۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریبا گودرزری کارشناس سازمان هواشناسی وضعیت جوی کشور را در ۲۴ ساعت آینده اعلام کرد.

 

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: امروز با ورود سامانه بارشی از سمت شمالغرب به کشور، بارش‌ها را در آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، لرستان، همدان، مرکزی، چهارمحال‌وبختیاری، شمال ایلام، شمال کهگیلویه‌وبویراحمد، شمال و شمال شرق خوزستان، خواهیم داشت.

 

گوردزی ادامه داد: برای بعداز ظهر و اوایل شب، بارش باران، رگبار و رعد و برق و وزش باد در استان‌های قزوین، البرز، و تهران، رخ می‌دهد. همچنین، فردا پنجشنبه نیز در نوار شمالی، زاگرس مرکزی در غرب و جنوب‌غرب، در استان‌های اصفهان، فارس، بوشهر، کرمان و یزد، برای ساعات بعدازظهر، بارندگی پیش‌بینی شده است.

 

وی هشدار داد: در مناطق پربارش، امروز، بالاآمدن آب رودخانه ها، لغزندگی و کاهش دید را در جاده‌ها و گردنه‌های برف‌گیر داریم. به همین دلیل توصیه می‌شود تا مردم ضمن حفظ ایمنی و رعایت عدم رفت و آمد از اطراق در کنار رودخانه‌ها، مسیل‌ها، فعالیت‌های کوهنوردی، جدا خودداری کنند.

 

گودرزی توضیح داد: فردا جریانات روی سواحل شمالی، موجب کاهش ۳ تا ۶ درجه‌ای دما و بارندگی در این مناطق، می‌شود؛ و بارش‌ها نیز کماکان در استان‌های ذکر شده تا روز جمعه، ادامه می‌یابد.

 

وی اعلام کرد: در تهران برای عصر امروز وزش باد و بارش باران خواهیم داشت که این روند برای فردا نیز ادامه می‌یابد. بیشینه دمای امروز تهران نیز به مثبت ۱۸ درجه سانتیگراد می‌رسد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر