تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

تمدید بخشنامه دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی تا ۲۰ فروردین

تمدید بخشنامه دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی تا ۲۰ فروردین معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار تهران با اشاره به تمدید بخشنامه دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی تا ۲۰ فروردین از غربالگری کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۱ - ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 02
کد خبر: ۳۹۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  غلامرضا عباس پاشا با اشاره به تمدید بخشنامه سازمان استخدامی کشور بر اساس تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار داشت: در راستای جلوگیری از شیوع کرونا بخشنامه سازمان استخدامی کشور در مورد نحوه حضور کارکنان در دستگاه‌های اجرایی تا ۲۰ فروردین ماه تمدید شده است.

 

وی با بیان اینکه به دستگاه‌ها اجرایی تکلیف شده تا حداکثر تمهیدات اولیه بهداشتی و ضدعفونی انجام شود افزود: حضور کارکنان با استفاده حداکثری از ظرفیت دورکاری لحاظ شده و اینکه تنها یک سوم کارمندان حضور داشته باشند.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار تهران خطاب به فرمانداران، شهرداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی عنوان کرد: با مرخصی افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای همچون قلبی، عروقی، سرطانی، خانم‌های باردار و جانبازان به ویژه جانبازان شیمیایی دارند، موافقت شود.

 

پاشا سپس تاکید کرد: بیماران مشکوک به کرونا از طریق غربالگری در ادارات شناسایی می‌شوند بر همین اساس علاوه بر غربالگری نظام سلامت، در سطح دستگاه‌های اجرایی نیز تب سنجی و غربالگری انجام می‌شود و افراد مشکوک شناسایی یا با خوداظهاری، اقدامات مراقبتی در مورد آن‌ها اعمال شود.

 

وی با بیان اینکه مرخصی برای افراد بالای ۵۰ سال هم لحاظ می‌شود گفت: دستگاه‌های امدادی و خدماتی مشمول این بخشنامه نمی‌شوند، ضمن اینکه هرگونه تصمیم جدید ستاد مقابله با کرونا در مورد وضعیت دستگاه‌های اجرایی توسط استاندار اطلاع رسانی می‌شود./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار