جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

ماجرای سهمیه بنزین تابستان به کجا رسید؟

در ماه‌های پایانی سال گذشته زمزمه‌های تخصیص بنزین سفر به گوش رسید، اما با شیوع ویروس کرونا پرونده این موضوع موقتا بسته شد و دولت وعده تخصیص بنزین بعد از شکست کرونا را داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 05
کد خبر: ۳۹۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  بنزین سفر طرحی بود که در نخستین دور سهمیه‌بندی بنزین در دولت محمود احمدی‌نژاد اجرا شد و میزان سهمیه آن را هر بار روسای سازمان وقت میراث فرهنگی و گردشگری به مردم اعلام می‌کردند. این سهمیه متغیر و معمولا حدود ۵۰ لیتر یا کمتر از آن بود؛ چراکه مخالفان سرسختی در دولت وقت و حتی خارج از آن داشت. اما با اجرای دوباره طرح سهمیه‌بندی بنزین صحبت‌هایی درباره بازگشت طرح سهمیه «بنزین سفر» به میان آمد که ویروس کرونا مانع از اجرای جدی این طرح شد.

 

شهرام رضایی - مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی - درباره آخرین تصمیمات اتخاذ شده در مورد تخصیص بنزین سفر به ایسنا گفت: سهمیه بنزین عید یا هر سهمیه دیگری باید از سوی هیات وزیران ابلاغ شود. در همان زمان که بحث بنزین سفر به میان آمد، قرار شد که این مساله به تابستان موکول شود.

 

وی افزود: تعطیلات عید به پایان رسید و تا این لحظه هیچ اطلاعاتی به ما ابلاغ نشده که البته دیر هم نیست، چون هنوز فصل تابستان و ایام تعطیلات آغاز نشده است، اما هر زمانی که این تصمیم به شرکت ملی پخش ابلاغ شود، ما آمادگی اجرای آن را داریم.

 

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تاکید کرد: ظرفیت فراورده برای اجرای این طرح وجود دارد و از سوی دیگر نیز سیستم این قابلیت را دارد و کافیست دو یا سه روز قبل از اجرای این طرح، به ما اعلام شود و این آمادگی را داریم که این سهمیه را به تمام کارت‌های سوخت شخصی واریز کنیم، اما تا این لحظه هیچ اطلاعاتی به ما داده نشده و هیچ ابلاغیه‌ای وجود ندارد.

 

رضایی با بیان این‌که از این پس باید از این سهمیه تحت عنوان سهمیه بنزین تابستان یاد شود، اظهار کرد: اولویت کشور در شرایط فعلی این است که همه دست به دست هم دهیم تا انتشار این ویروس کم شود؛ توصیه ما هم این است که مردم در پمپ بنزین‌ها این مساله را جدی بگیرند و اگر خودشان تمایل به سوخت‌گیری دارند، حتما از دستکش‌های یک بار مصرف استفاده کنند./ ایسنا

ارسال نظر