امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

آیا موج دوم شیوع کرونا در راه است؟

آیا موج دوم شیوع کرونا در راه است؟ یک متخصص اپیدمیولوژی درباره موج دوم شیوع کرونا توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 05
کد خبر: ۳۹۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود یونسیان متخصص اپیدمیولوژی درباره موج دوم شیوع کرونا گفت: درمورد اینکه هنوز پیک کرونا را رد کرده ایم یا خیر نمی‌توانم اظهار نظر کنم و زمانی که کاهش ۲ الی ۳ روزه را پشت سر هم داریم نباید خیلی خوشحال شویم که این ویروس کاهش پیدا کرده است.

 

او افزود: همچنین یک افزایش چند روزه هم در مورد ویروس کرونا نباید ما را خیلی نگران کند که اتفاق خاصی افتاده است.

 

این متخصص اپیدمیولوژی تصریح کرد: ذات این اپیدمی که ما به آن اپیدمی با ماهیت پیشرونده می‌گوییم با فراز و نشیب‌ها همراه است و یک افزایش داریم و مقداری مختصر کاهش و بعد افزایش داریم و در سطح بالاتری به تعادل می‌رسیم که ممکن است چند بار این مورد تکرار شود.

 

یونسیان ادامه داد: هنوز ما به پیک یا آن سطح مسطح نرسیده ایم و هنوز شواهد کافی نیست برای اینکه ما بگوییم به مرحله کنترل رسیده ایم.

 

این متخصص اپیدمیولوژی اظهار کرد: بنده از صحبت‌های دبیر کل سازمان جهانی بهداشت و معاون ایشان آقای مارک لایان نقل قول می‌کنم که می‌گویند: ۱_ ما فقط خود را فقط مسئول جان مردم نمی‌دانیم بلکه مسئول معاش و معیشت آن‌ها هستیم و بالاخره وضعیت اقتصادی برایمان مهم است.

 

یونسیان ادامه داد: دبیر کل سازمان جهانی بهداشت تاکید می‌کند که باید ویروس را پیدا و آن را تست و بیماران را ایزوله، درمان و قرنطینه کنید.

 

او افزود: ما به طور واضح و طبق آمار‌هایی که آقای حریرچی اشاره کرده اند، هنوز به آن مرحله‌ای که بتوانیم  در برابر ویروس کرونا خشنود باشیم، نرسیده ایم.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار