مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

هشدار نماینده وزیر بهداشت نسبت به آغاز موج دوم شیوع کرونا در گیلان

نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت در گیلان با بیان اینکه افزایش ترددها احتمال وقوع موج دوم شیوع کرونا را به‌دنبال دارد، گفت: مردم برای مصون ماندن از ویروس کرونا باید از تردد غیرضروری جداً خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۲ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 05
کد خبر: ۳۹۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد حسین قربانی اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی با هدف قطع چرخه انتقال ویروس کرونا در کشور و استان گیلان را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: اینکه ترددها از دیروز در گیلان افزایش یافته نگران کننده است از طرفی مردم باید برای مصون ماندن از خطرات احتمالی جداً از این عمل خودداری کنند.

 

نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت در گیلان در پاسخ به این پرسش که طرح فاصله‌گذاری اجتماعی قرار است تا چه تاریخی اجرایی شود عنوان کرد: براساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا و ستاد استانی مهلت اجرای این طرح تا 20 فروردین اعلام شده اما با توجه به شرایط کنونی بنده باور دارم که تاریخ آن باید تا پایان فروروین ماه تمدید شود.

 

قربانی اجرای طرح غربالگری و بسیج ملی مبارزه با کرونا در استان گیلان را نیز تشریح کرد و ضمن ابراز رضایت از روند تحقق آن تصریح کرد: اجرای طرح غربالگری تقریباً در گیلان به اتمام رسیده است؛ فقط یک جامعه آماری کمتر از 8 درصدی از مردم استان باقیمانده که در حال حاضر هیچ‌گونه علائم و نشانه‌ای از آنان نداریم.

 

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس استفاده از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی با هدف مشارکت دادن 8 درصد باقیمانده از جمعیت گیلان در طرح غربالگری مبارزه با کرونا را خواستار شد و گفت: در همین‌جا از تمام افرادی که تاکنون به این طرح نپیوسته‌اند می‌خواهم نسبت به تکمیل اطلاعات خود در سامانه سلامت اقدام کنند.

 

وی دستور ستاد ملی مقابله با کرونا با محوریت رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه وزارت بهداشت برای باز شدن فضای اقتصادی و کسب و کارها مساعدتی داشته باشد را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: با توجه به این مورد احساس می‌شود زندگی در نزد افکار عمومی به روال عادی برگشته در حالی‌که به هیچ عنوان چنین چیزی نیست.

 

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه در مجلس با تأکید بر اینکه وی همزمان با افزایش میزان ترددها در سطح گیلان که نمونه بارز آن دیروز اتفاق افتاد به شدت اظهار نگرانی کرده است گفت: اگر مردم با این مسئله عادی برخورد کنند و به زندگی عادی خود برگردند بدون شک وقوع موج دوم شیوع کرونا در استان گیلان دور از انتظار نیست.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار