کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

میزان ریسک مصرف مواد غذایی در روزهای قرنطینه

یک متخصص علوم و صنایع غذایی گفت: مردم می‌توانند اغلب مواد غذایی صنعتی را با اطمینان خاطر مصرف کنند، چون با ضریب بهداشتی بالا تهیه شده و ماده اولیه آنها سالم‌سازی‌ بهداشتی می‌شود،
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۰ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 06
کد خبر: ۳۹۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک متخصص علوم و صنایع غذایی در مورد وجود ویروس کرونا (corona) در مواد غذایی گفت: مردم می‌توانند اغلب مواد غذایی صنعتی را با اطمینان خاطر مصرف کنند، چون با ضریب بهداشتی بالا تهیه شده و ماده اولیه آنها سالم‌سازی‌ بهداشتی می‌شود، ولی در مورد محصولات غذایی غیرصنعتی، هم در ماده اولیه تولید و هم بعد از تولید، احتمال آلودگی به ویروس کرونا وجود دارد. شیر پاستوریزه در زمان فرایند تولید برای ۱۵ ثانیه در معرض دمای حداقل ۷۵ درجه سلسیوس قرار می‌گیرد که آلودگی احتمالی را از بین می‌برد.

 

میزان دما برای شیر استریلیزه نیز به‌مراتب بیشتر است، براین اساس در مجموع تمامی لبنیات بسته‌بندی و صنعتی که از شیر پاستوریزه تهیه می‌‌شوند مثل ماست، پنیر، خامه و بستنی را با اطمینان کامل مصرف کنید. البته پس از خرید بسته‌بندی آنها احتیاج به شست‌وشو با آب و مایع شوینده دارد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر