به گزارش راهبرد معاصر؛ یک متخصص علوم و صنایع غذایی در مورد وجود ویروس کرونا (corona) در مواد غذایی گفت: مردم میتوانند اغلب مواد غذایی صنعتی را با اطمینان خاطر مصرف کنند، چون با ضریب بهداشتی بالا تهیه شده و ماده اولیه آنها سالمسازی بهداشتی میشود، ولی در مورد محصولات غذایی غیرصنعتی، هم در ماده اولیه تولید و هم بعد از تولید، احتمال آلودگی به ویروس کرونا وجود دارد. شیر پاستوریزه در زمان فرایند تولید برای ۱۵ ثانیه در معرض دمای حداقل ۷۵ درجه سلسیوس قرار میگیرد که آلودگی احتمالی را از بین میبرد.
میزان دما برای شیر استریلیزه نیز بهمراتب بیشتر است، براین اساس در مجموع تمامی لبنیات بستهبندی و صنعتی که از شیر پاستوریزه تهیه میشوند مثل ماست، پنیر، خامه و بستنی را با اطمینان کامل مصرف کنید. البته پس از خرید بستهبندی آنها احتیاج به شستوشو با آب و مایع شوینده دارد.