پزشکیان: هرکس بهتر، عادلانه‌تر و کم‌هزینه‌تر عمل کند و رضایت مردم را جلب کند، حق با اوست اعلام مهلت قانونی امکان تغییر حوزه انتخابیه نامزد‌های شورا‌ها در تهران سوءقصد مسلحانه به نماینده سابق مجلس افغانستان در کرج انهدام شبکه تروریستی عاملان شهادت مأموران ایست و بازرسی فهرج و بازداشت ۸ نفر تازه‌ترین خبرها از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / از کارشکنی لابی‌ها تا موافقت دیوان محاسبات با تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی واکنش تند رئیس مجلس به اظهارات ترامپ ورود کمیسیون امنیت ملی مجلس به برگزاری تجمعات اخیر در دانشگاه‌ها دفتر حسن روحانی گزارش فیگارو را تکذیب کرد فرمانده جدید تیپ نیرو‌های ویژه صابرین منصوب شد/ سردار محمد حسینی کیست؟ اقدام مضحک مزدوران منافقین در تهران رزمایش ترکیبی ۱۴۰۴ نیروی زمینی سپاه برگزار شد عارف: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است کشف ۱۵ قبضه سلاح جنگی در عملیات پلیس در نی‌ریز پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم پزشکیان: مذاکرات اخیر با سیگنال‌های دلگرم‌کننده همراه بود

موافقت رهبر انقلاب با برداشت یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی

رئیس جمهور با قدردانی از موافقت رهبر معظم انقلاب اسلامی با درخواست برداشت مبلغ یک میلیارد یورو از منابع صندوق توسعه ملی برای مقابله و مدیریت عوارض ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور، دستورات لازم را برای تامین نیازهای ضروری در این عرصه، صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 06
کد خبر: ۳۹۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور با قدردانی از موافقت رهبر معظم انقلاب اسلامی با درخواست برداشت مبلغ یک میلیارد یورو از منابع صندوق توسعه ملی برای مقابله و مدیریت عوارض ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور، دستورات لازم را برای تامین نیازهای ضروری در این عرصه، صادر کرد.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور در نامه ای به محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور پی نوشت رئیس جمهور به نامه دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را به وی ابلاغ کرد.

 

روحانی پی نوشت کرده است که « نیازهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از این منبع تامین و حتی الامکان از تولیدات داخلی و با استفاده از شرکتهای دانش بینیان اقدام شود. همچنین کمک های لازم به صندوق بیمه بیکاری ظرف هفته آینده انجام و جزئیات طرح در ستاد اقتصادی دولت مطرح شود».

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار