«ترامپ» و «مادورو» تلفنی و مستقیم گفت‌و‌گو کردند جزئیات رایزنی هسته‌ای عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا انفجار یک نفتکش در دریای سیاه سردار نقدی: خون شهدا رمز بقای انقلاب است/ پیروزی‌های مقاومت، دستاوردی فراتر از هر سلاح و موشک است نعیم قاسم: زمان پاسخ به جنایت ترور شهید الطباطبائی را مشخص می‌کنیم واکنش نبیه بری به شایعات جنگ قریب‌الوقوع و انتقال پیام تهدیدآمیز به لبنان مذاکره‌کننده ارشد اوکراین: حاضر نیستیم خاک خود را به روسیه واگذار کنیم ادعای تکراری کانادا درباره دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ترامپ: به زودی عملیات زمینی در ونزوئلا را آغاز خواهیم کرد آمریکا گرین کارت مهاجران ۱۹ کشور از جمله ایران را بازبینی می‌کند حملات شدید اسرائیل به دمشق؛ ۴ نفر کشته شدند آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم

نیویورک اجساد قربانیان «کرونا را در پارک دفن می‌کند

یکی از مقام‌های شهر نیویورک گفته این شهر ممکن است اجساد افرادی که بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جانشان را از دست می‌دهند در پارکها دفن کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 07
کد خبر: ۳۹۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهر نیویورک اعلام کرده ممکن است به دلیل پر شدن ظرفیت قبرستان‌های این شهر، جان‌باختگان بر اثر بیماری «کووید-۱۹» را موقتاً در پارک‌ها دفن کند.

 

طبق گزارش «اسکای‌نیوز» رئیس کمیته سلامت شورای شهر نیویورک گفته سردخانه‌ها در نیویورک در حال تجربه چیزی معادل «یک ۱۱ سپتامبر ادامه‌دار» هستند.

 

«مارک لوین» همچنین گفت که گورهایی برای جا دادن ۱۰ تابوت پشت سر هم حفر خواهند شد. او گفت: «این کار به نحوی منظم، محترمانه و موقت صورت خواهد گرفت، اما پذیرفتن آن برای نیویورکی‌ها دشوار خواهد بود.»

 

سردخانه‌های بیمارستان‌ها که نزدیک به ۱۵ جسد را در خود جای می‌دهند پر هستند و به همین جهت ۸۰ کامیون مجهز به یخچال به بیمارستان عازم بیمارستان‌ها شده‌اند.

 

اسکای‌نیوز نوشته مرده‌شوی‌خانه‌ها پر هستند و قبرستان‌ها نمی‌توانند با سرعت کافی اجساد را دفن کنند. لوین نوشت: «فقط مرگ در بیمارستان‌ها نیست که افزایش یافته. قبل از این بحران، روزانه به طور متوسط در نیویورک بین ۲۰ تا ۲۵ مرگ اتفاق می‌افتاد. حالا در گیر و دار این بیماری همه گیر، این رقم بین ۲۰۰ تا ۲۱۵ نفر است.»

 

وی گفت: «هدف جلوگیری از وقوع صحنه‌هایی مثل ایتالیا است، جایی که ارتش مجبور به جمع‌آوری اجساد از کلیسا‌ها و حتی کف خیابان‌ها شد.»

 

این مقام نیویورک گفته با آنکه برنامه‌ریزی برای دفن اجساد در پارک‌ها در حال حاضر فقط یک برنامه‌ریزی اقتضائی است، اما ممکن است این اقدام به زودی انجام شود و نیویورک در حال ورود به بحرانی‌ترین هفته است.

 

پیش از این هم پایگاه «پولیتیکو» نوشته بود گزارش تحقیقی یکی از نهادهای زیرمجموعه دولت فدرال آمریکا نشان می‌دهد که سه چهارم بیمارستان‌های این کشور درگیر درمان بیماران مبتلا به این ویروس هستند.

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار