ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

نیویورک اجساد قربانیان «کرونا را در پارک دفن می‌کند

نیویورک اجساد قربانیان «کرونا را در پارک دفن می‌کند یکی از مقام‌های شهر نیویورک گفته این شهر ممکن است اجساد افرادی که بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جانشان را از دست می‌دهند در پارکها دفن کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 07
کد خبر: ۳۹۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهر نیویورک اعلام کرده ممکن است به دلیل پر شدن ظرفیت قبرستان‌های این شهر، جان‌باختگان بر اثر بیماری «کووید-۱۹» را موقتاً در پارک‌ها دفن کند.

 

طبق گزارش «اسکای‌نیوز» رئیس کمیته سلامت شورای شهر نیویورک گفته سردخانه‌ها در نیویورک در حال تجربه چیزی معادل «یک ۱۱ سپتامبر ادامه‌دار» هستند.

 

«مارک لوین» همچنین گفت که گورهایی برای جا دادن ۱۰ تابوت پشت سر هم حفر خواهند شد. او گفت: «این کار به نحوی منظم، محترمانه و موقت صورت خواهد گرفت، اما پذیرفتن آن برای نیویورکی‌ها دشوار خواهد بود.»

 

سردخانه‌های بیمارستان‌ها که نزدیک به ۱۵ جسد را در خود جای می‌دهند پر هستند و به همین جهت ۸۰ کامیون مجهز به یخچال به بیمارستان عازم بیمارستان‌ها شده‌اند.

 

اسکای‌نیوز نوشته مرده‌شوی‌خانه‌ها پر هستند و قبرستان‌ها نمی‌توانند با سرعت کافی اجساد را دفن کنند. لوین نوشت: «فقط مرگ در بیمارستان‌ها نیست که افزایش یافته. قبل از این بحران، روزانه به طور متوسط در نیویورک بین ۲۰ تا ۲۵ مرگ اتفاق می‌افتاد. حالا در گیر و دار این بیماری همه گیر، این رقم بین ۲۰۰ تا ۲۱۵ نفر است.»

 

وی گفت: «هدف جلوگیری از وقوع صحنه‌هایی مثل ایتالیا است، جایی که ارتش مجبور به جمع‌آوری اجساد از کلیسا‌ها و حتی کف خیابان‌ها شد.»

 

این مقام نیویورک گفته با آنکه برنامه‌ریزی برای دفن اجساد در پارک‌ها در حال حاضر فقط یک برنامه‌ریزی اقتضائی است، اما ممکن است این اقدام به زودی انجام شود و نیویورک در حال ورود به بحرانی‌ترین هفته است.

 

پیش از این هم پایگاه «پولیتیکو» نوشته بود گزارش تحقیقی یکی از نهادهای زیرمجموعه دولت فدرال آمریکا نشان می‌دهد که سه چهارم بیمارستان‌های این کشور درگیر درمان بیماران مبتلا به این ویروس هستند.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار