کنایه عراقچی به سخنان نتانیاهو: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی است خطیب‌زاده: دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان نسل‌کشی در فلسطین تشکیل شود قالیباف: کشورهای مسلمان در مقابل رژیم صهیونیستی از قدرت استفاده کنند ابوترابی: همه‌ی دستگاه‌ها هزینه‌ها را کاهش دهند/ لزوم اصلاح نظام بانکی بقائی: تحریم‌های آمریکا علیه ایرانیان، جنایت علیه بشریت است رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم/قلدری در مسئولیت‌ها ممنوع! فرمانده سپاه تهران: در جنگ ۱۲روزه کل ناتو را شکست دادیم جدال دولت و مجلس بر سر تغییر ۴ وزیر پزشکیان پزشکیان: ‌بی‌عدالتی‌ها را از بین خواهیم برد/ ایرانی‌ها لیاقت بهترین زندگی را دارند زنگنه: پزشکیان رگ خواب مجلس را می‌داند حسن پور: آمریکایی ها از هیچ ظلمی علیه ملت ایران دریغ نکرده اند سازمان اطلاعات سپاه: دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه صحت ندارد پزشکیان در گفت‌و‌گو با مکرون: آمریکا و اروپا باید با اثبات صداقت خود اعتماد ایران را جلب کنند کارمندان و حقوق بگیران بخوانند؛ آیین نامه نحوه تشکیل و فعالیت صندوق‌های بازنشستگی مکمل غیردولتی و حساب‌های انفرادی مکمل اعلام اسامی شرکت‌های پیمانکار ذی‌نفع به کارگروه بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت
سخنگوی هیأت‌رئیسه مجلس:

رئیس‌جمهور باید در جلسه رأی اعتماد فردا حاضر باشد

اسدالله عباسی گفت:‌ طبق آیین‌نامه رئیس جمهور باید در جلسه رأی اعتماد به وزیر کشاورزی حاضر باشد و اگر نتواند حضور پیدا کند باید دلایل آن را به رئیس جلسه اعلام کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 07
کد خبر: ۳۹۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسدالله عباسی نماینده مردم رودسر در مجلس شورای اسلامی گفت: طبق آیین‌نامه داخلی مجلس رئیس جمهور باید در جلسه رأی اعتماد فردا به وزیر پیشنهادی کشاورزی حضور پیدا کند و به دفاع از وزیر پیشنهادی خود بپردازد.

 

وی افزود: چنانچه حضور در جلسه رأی اعتماد فردا برای رئیس جمهور میسر نبود باید دلایل آن را به نایب رئیس مجلس که رئیس جلسه رأی اعتماد است اعلام کند تا تصمیم دیگری توسط رئیس جلسه اتخاذ شود.

 

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: براساس آیین‌نامه در جلسه رأی اعتماد رئیس جمهور یک ساعت فرصت دارد تا از وزیر پیشنهادی خود و برنامه‌هایش دفاع کند.

 

عباسی خاطرنشان کرد:‌ همچنین دو نفر موافق و دو نفر مخالف وزیر پیشنهادی در جلسه فردا صبحت خواهند کرد که هر موافق و مخالف 15 دقیقه فرصت دارد تا مطالب خود را بیان کند. البته هر یک از موافقین یا مخالفین می‌توانند بخشی یا همه وقت خود را در اختیار فرد دیگری قرار دهند.

 

وی در پایان گفت: در ادامه وزیر پیشنهادی نیز یک ساعت فرصت دارد تا برنامه‌های خود را برای نمایندگان تشریح کند و سپس رأی‌گیری آغاز می‌شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر