عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

تعداد قربانیان کرونا در جهان از ۸۰ هزار نفر فراتر رفت

تعداد قربانیان کرونا در جهان از ۸۰ هزار نفر فراتر رفت آخرین آمار‌ها حاکی از آن است تعداد مبتلایان به کرونا در جهان به بیش از یک میلیون و ۴۱۱ هزار نفر رسیده و قربانیان کرونا نیز بیش از ۸۱ هزار نفر شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 08
کد خبر: ۳۹۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  روز سه‌شنبه تعداد قربانیان ویروس کرونا از مرز ۸۰ هزار نفر عبور کرد و به بیش از ۸۱ هزار نفر رسید.

 

از سوی دیگر، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان همچنان در حال افزایش بوده و به بیش از یک میلیون و ۴۱۱ هزار نفر رسیده است.

 

آمریکا با بیش از ۳۸۶ هزار مبتلا به کرونا بیشترین تعداد مبتلا به این ویروس را در سطح جهان دارد. همچنین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا به بیش از ۱۲ هزار نفر رسیده است.

 

کمبود تجهیزات حفاظتی و ماسک برای پرستاران و کادر درمانی بیمارستان‌های آمریکا به یکی از معضلات اصلی این کشور تبدیل شده و فرمانداران ایالت‌های مختلف آمریکا از دولت مرکزی به دلیل خالی بودن انبار استراتژیک ملی از تجهیزات حفاظتی انتقاد کرده‌اند.

 

 

بعد از آمریکا، اسپانیا با بیش از ۱۴۰ هزار مبتلا به کرونا دومین کشور از لحاظ تعداد مبتلایان به این ویروس به شمار می‌آید. تعداد قربانیان کرونا در این کشور نیز aحدود ۱۳ هزار و ۹۰۰ نفر است.

 

ایتالیا با بیش از ۱۳۵ هزار مبتلا به کرونا، در جایگاه سوم از نظر تعداد مبتلایان به ویروس کرونا قرار دارد. قربانیان کرونا در این کشور نیز بیش از ۱۷ هزار نفر هستند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار