درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های شرقی و غربی/ دستگیری ۶۳ نفر متجاوز وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح

تکذیب یک خبرسازی درباره دولت و حسن روحانی

معاون پارلمانی رئیس جمهور با تکذیب ارتباط ویدیویی رئیس جمهور با نمایندگان مجلس برای رای اعتماد به وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی گفت: در جلسه امروز، معاون اول رئیس جمهور به جای رئیس جمهور حاضر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 08
کد خبر: ۳۹۹۰۱


به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور با تکذیب حضور رئیس جمهور در جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی جهاد کشاوزی به صورت ویدئو کنفرانس اظهار کرد: من چنین مطلبی نگفته ام و این خبر صحت ندارد.

 

وی ادامه داد: با توجه به تداخل جلسه امروز مجلس با جلسه هفتگی دولت و با توافق با نایب رئیس اول و هیات رئیسه مجلس، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور به جای رئیس جمهور در جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی حضور می‌یابد.

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به نامگذاری امسال به نام جهش تولید توسط رهبر انقلاب، تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی یکی از ارکان اساسی تولید در کشور محسوب می‌شود و در شرایطی که بحران کرونا بر ما تحمیل کرده است، ضرورت دارد هرچه زودتر مدیریت جهاد کشاورزی تثبیت شده و دولت این وزارتخانه را با وزیر اداره کند.

 

امیری یادآور شد: خاوازی فردی است که در موضوع کشاورزی تخصص دارد، استاد تمام است، تجربه مدیریت در بخش‌های مختلف وزارت کشاورزی را دارا بوده و از نعمت جوانی برخوردار است و ما خیلی امیدواریم امروز یکی از جلوه‌های دیگر همکاری میان دولت و مجلس رقم بخورد و نمایندگان مجلس به خاوازی رای اعتماد بدهند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار