امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟
آمار کرونا امروز ۲۰ فروردین ۹۹

آخرین آمار کرونا در ایران/ شناسایی ۱۹۹۷ مبتلای جدید به کرونا/ ۳۰هزار نفر از مبتلایان بهبود یافته‌اند

آخرین آمار کرونا در ایران/ شناسایی ۱۹۹۷ مبتلای جدید به کرونا/ ۳۰هزار نفر از مبتلایان بهبود یافته‌اند کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت هر روز جدیدترین آمار کرونا در کشور را گزارش می‌دهد برای اطلاع یافتن از آخرین آمار کرونا در ایران امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۹ با ما همراه باشید.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 08
کد خبر: ۳۹۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، شیوع ویروس کرونا دو هفته قبل در تاریخ ۳۰ بهمن و از قم در ایران گزارش شد و هر روز آمار تازه‌ای از کرونا را در ایران داریم که این آماررسمی و از سوی وزارت بهداشت اعلام می‌شود، که شامل: آمار مبتلایان جدیدکرونا؛ بهبود یافتگان کرونا و آمار مرگ کرونا در ایران می‌باشد، در ادامه آخرین آمار کرونا در ایران را امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۹ را به اطلاع می‌رسانیم.

 

ویروس کرونا بیماری تنفسی جدیدی است که تقریبا دو ماه پیش از چین نشئت در بیشتر کشور‌های جهان شیوع پیدا کرده و در تمام کشور‌ها نیز روند تصاعدی داشته است و هزاران نفر را در جهان مبتلا کرده است.


سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۱۹۹۷ مبتلای جدید به ویروس کرونا ظرف ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

 

کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی ۱۹۹۷ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد.

 

وی ادامه داد: با احتساب موارد جدید، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۶۴۵۸۶ نفر رسید.

 

جهانپور گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۱ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و به این ترتیب تا کنون ۳۹۹۳ نفر از بیماران، جان خود را از دست داده اند و دیگر در بین ما نیستند.

 

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه روند بهبود یافتگان سرعت بالایی گرفته و تا کنون ۲۹۸۱۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند.

 

این در حالی است که ۳۹۵۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

 

به گفته جهانپور تا کنون ۲۲۰ هزار و ۹۷۵ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

 

آخرین آمار کرونا در ایران/ شناسایی ۱۹۹۷ مبتلای جدید به کرونا/ ۳۰هزار نفر از مبتلایان بهبود یافته‌اند

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار