عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد تصاویر / صفحه اول روزنامه‌های دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ وقوع زمین لرزه ۴.۱ در سمنان

ایران ایر در شرایط کرونا به کدام کشورها پرواز دارد؟

پروازهای خارجی بسیاری با توجه به شیوع ویروس کرونا لغو شده است و ایران ایر در هفته تنها دو پرواز به مقاصد لندن و پاریس انجام می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 09
کد خبر: ۴۰۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی شیوع ویروس کرونا در جهان، بسیاری از کشورها پروازهای خود را از کشورهای مختلف به حالت تعلیق درآورند و شرکت‌های هواپیمایی مختلف با حداقل ظرفیت خود در حال فعالیت هستند.

 

معصومه اصغرزاده مدیر روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: تنها دو پرواز لندن و پاریس در هفته از سوی این ایرلاین انجام می‌شود که البته همه تمهیدات و الزامات بهداشتی از اظهارنامه سلامت تا چک مسافران و قرنطینه آن‌ها در هنگام وارد شدن به این پروازها اندیشیده شده است.

 

وی اظهار کرد: پروازهای خارجی بسیاری با توجه به شیوع ویروس کرونا لغو شده است و ایران ایر در هفته تنها دو پرواز به مقاصد لندن و پاریس انجام می دهد.

 

وی افزود: پرواز لندن یکشنبه‌ها و پرواز پاریس جمعه‌ها انجام می‌شود. همه تمهیدات لازم نیز به صورت جدی اندشیده شده و اجرا می‌شود.

 

مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: ارائه اظهارنامه برای این پروازها از سوی مسافران ضروری است. ضمنا مسافران در هنگام پرواز چک شده و تا دو هفته قرنطینه می‌شوند.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار