جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

هشدار سردار سلامی به اسرائیل: جایی برای دفنتان هم در فلسطین نخواهد بود!

جانشین فرمانده سپاه گفت: اگر اسرائیلی‌ها کاری کنند که شعله یک جنگ جدید برافروخته شوند، نابودی شان رقم خواهد خورد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 03
کد خبر: ۴۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر ؛ سردار حسین سلامی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: رژیم صهیونیستی وقتی می بیند راهبرد محو شدنش از صحنه عالم شکل گرفته؛ می خواهد با سلسله عملیات های کور این راهبرد را تغییر دهد.

وی اظهار کرد: به رژیم صهیونیستی هشدار می دهیم که شما فاقد عمق راهبردی هستید و همه سرزمین هایتان به اندازه دو عملیات فتح المبین و بیت المقدس ما نیست و دارید خودتان را به نابودی نزدیک می کنید.

سلامی خاطرنشان کرد: همه می‌دانند که اگر جنگ محدودی بخواهند علیه ما شکل بدهند، این جنگ محدود نخواهد ماند و اگر اسرائیلی‌ها کاری کنند که شعله یک جنگ جدید برافروخته شوند، نابودی شان رقم خواهد خورد. نباید به آمریکایی ها هم دل خوش باشند چراکه قبل از رسیدن آمریکایی ها نابود خواهند شد و سرزمینی برای دفن‌شان در فلسطین وجود نخواهد داشت.

وی در پایان پیرامون راهبردهای سپاه در دهه پنجم انقلاب اسلامی، با بیان اینکه راهبردهای گذشته را ادامه خواهیم داد، خاطرنشان کرد: امروز قدرت دریایی ما کاملا راهبردی است و در پدافند هوایی و زمین قدرت بی انتهایی را ایجاد کردیم و ادامه خواهد یافت؛ البته نمی‌توانیم تمام جنبه های قدرت مان را که نابودکننده است، مطرح کنیم.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار