ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

هشدار سردار سلامی به اسرائیل: جایی برای دفنتان هم در فلسطین نخواهد بود!

جانشین فرمانده سپاه گفت: اگر اسرائیلی‌ها کاری کنند که شعله یک جنگ جدید برافروخته شوند، نابودی شان رقم خواهد خورد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 03
کد خبر: ۴۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر ؛ سردار حسین سلامی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: رژیم صهیونیستی وقتی می بیند راهبرد محو شدنش از صحنه عالم شکل گرفته؛ می خواهد با سلسله عملیات های کور این راهبرد را تغییر دهد.

وی اظهار کرد: به رژیم صهیونیستی هشدار می دهیم که شما فاقد عمق راهبردی هستید و همه سرزمین هایتان به اندازه دو عملیات فتح المبین و بیت المقدس ما نیست و دارید خودتان را به نابودی نزدیک می کنید.

سلامی خاطرنشان کرد: همه می‌دانند که اگر جنگ محدودی بخواهند علیه ما شکل بدهند، این جنگ محدود نخواهد ماند و اگر اسرائیلی‌ها کاری کنند که شعله یک جنگ جدید برافروخته شوند، نابودی شان رقم خواهد خورد. نباید به آمریکایی ها هم دل خوش باشند چراکه قبل از رسیدن آمریکایی ها نابود خواهند شد و سرزمینی برای دفن‌شان در فلسطین وجود نخواهد داشت.

وی در پایان پیرامون راهبردهای سپاه در دهه پنجم انقلاب اسلامی، با بیان اینکه راهبردهای گذشته را ادامه خواهیم داد، خاطرنشان کرد: امروز قدرت دریایی ما کاملا راهبردی است و در پدافند هوایی و زمین قدرت بی انتهایی را ایجاد کردیم و ادامه خواهد یافت؛ البته نمی‌توانیم تمام جنبه های قدرت مان را که نابودکننده است، مطرح کنیم.

ارسال نظر