پزشکیان: ترامپ هنوز مردم ایران را نشناخته است / ما خواهان جنگ نیستیم بیانیه نمایندگان مجلس درباره مذاکرات با آمریکا: جمهوری اسلامی تنها به توافقی عادلانه و رفع کامل تحریم‌ها رضایت می‌دهد قالیباف: ایران هوشمندانه عمان را به عنوان واسطه مذاکرات انتخاب کرد دیدار مشاور امنیت ملی عراق و قاآنی در بغداد رئیس جمهوری وارد کرمانشاه شد سرلشکر سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا بر ملت ایران اثر ندارد لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد رهبر معظم انقلاب: ایستادگی در برابر ظالمان علّت دشمنی با ماست سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند

اولین دستورات رئیس جمهور به جدیدترین وزیر دولت دوازدهم

رئیس جمهور در گفتگو با وزیر کشاورزی با اشاره به بارش های رحمت الهی و ایجاد آمادگی های لازم برای کشت بهاره کشاورزان، تاکید کرد که اقدامات لازم در این عرصه، به عنوان یک اولویت در حوزه کاری این وزارتخانه مدنظر باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 10
کد خبر: ۴۰۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، رئیس جمهور در گفت وگو با وزیر جهاد کشاورزی، طرح گرمسیری را از جمله اولویت های مهم در حوزه کشاورزی کشور خواند و با توجه به اعتباراتی که به همین منظور اختصاص یافته، دستورات لازم را برای پیشبرد سریع این طرح به دکتر"کاظم خاوازی" داد.

 

‎طرح بزرگ تنظیم و انتقال آب‌های گرمسیری با هدف مدیریت و کنترل آب‌های سطحی و جلوگیری از وقوع سیل، تأمین آب شرب کشاورزی و نیازهای ضروری مردم و توسعه استان‌های غرب و جنوب کشور درحال اجراست.

 

‎حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در ادامه این گفت و گو با اشاره به بارش های رحمت الهی و ایجاد آمادگی های لازم برای کشت بهاره کشاورزان، تاکید کرد که اقدامات لازم در این عرصه، به عنوان یک اولویت در حوزه کاری این وزارتخانه مدنظر باشد.

 

رئیس جمهورهمچنین طرح توسعه گلخانه ها و لزوم توجه به توسعه آنها، توسعه پرورش ماهی در دریا، توجه به طرح مناطق گرمسیری و تدوین یک برنامه جامع برای استفاده از اراضی دیم در راستای جهش تولید را از اولویت های مهم در حوزه کشاورزی خواند.

ارسال نظر