تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

استفاده از ماسک در مترو اجباری می‌شود

استفاده از ماسک در مترو اجباری می‌شود مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران با اشاره به اینکه آمار مسافران مترو امروز نسبت به روز گذشته افزایش یافته است، گفت: در صورتی که حجم مسافران زیاد باشد استفاده از ماسک در مترو اجباری می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 11
کد خبر: ۴۰۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرنوش نوبخت مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران در گفتگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، درباره میزان تردد در متروی تهران اظهار داشت: حجم مسافر نسبت به روز گذشته افزایش یافته، ولی آمار دقیق تا پایان امروز مشخص می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه میزان مسافران در ایستگاه‌های تقاطعی مانند همیشه زیادتر است، گفت:‌بر اساس مشاهدات عینی مترو نسبت به روز پیش کمی شلوغ‌تر شده و ما برنامه‌ریزی‌های لازم را برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی انجام داده‌ایم از جمله اینکه نشانه گذاری جهت رعایت فاصله در محل گیت‌ها باجه‌های فروش بلیت و حتی صندلی قطار‌ها انجام گرفته شده است.

 

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت تردد و میزان مسافران در مترو عادی است، گفت: همه چیز تحت کنترل بوده و مردم باید در صورتی که علائم ابتلا به کرونا دارند در مترو حضور نیابند. ما برنامه‌هایی داریم که استفاده از ماسک در مترو اجباری شود و از وزارت بهداشت نیز درخواست کرده‌ایم این موضوع را اعلام کند.

 

نوبخت بیان داشت:‌شرکت بهره‌برداری مترو تمام امکانات لازم جهت ضد عفونی مترو جهت نشانه گذاری انجام داده و شهروندان باید همکاری‌های لازم را داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار