واگذاری استقلال و پرسپولیس به کجا رسید؟-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

واگذاری استقلال و پرسپولیس به کجا رسید؟

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی آخرین وضعیت واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 12
کد خبر: ۴۰۲۳۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی سازمان خصوصی سازی، علیرضا صالح درباره آخرین وضعیت واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس گفت: میل به واگذاری این دو باشگاه کاملاً وجود دارد و حتی اولین دستور رئیس جمهور به وزیر اقتصاد در سال ۹۹ تسریع در روند واگذاری تمام بنگاه‌های دولتی بوده است.

 

رییس کل سازمان خصوصی‌سازی درباره سازوکار خصوصی‌سازی دو باشگاه تصریح کرد: در مرحله اول اقداماتی که انجام می‌شود، اساسنامه دو شرکت طبق فرمت‌های سازمان بورس به روز رسانی می‌شود. حال اینکه این اقدامات چگونه انجام شود، بستگی به همکاری مدیران دو باشگاه و وزارت ورزش دارد که البته وزارت تمام قد ایستاده تا این کار صورت بگیرد.

 

صالح اشاره کرد: تاکنون تقریباً قیمت‌گذاری باشگاه پرسپولیس مشخص شده است و حتی این باشگاه برنامه سه ساله‌اش را هم به ما داده است، البته مدیران باشگاه به دنبال ارائه برنامه ۵ ساله بودند، اما ما اجازه ندادیم و با برنامه ۳ ساله باشگاه را وارد بورس می‌کنیم. قرار نیست ما به صورت یکباره باشگاه‌ها را واگذاری کنیم، ابتدا اساسنامه‌ها تغییر می‌کند و بعد هم باید صورت‌های مالی انجام شود و در ادامه با برگزاری مجمع‌های فوق‌العاده کار‌ها باید جلو برود.

 

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی درخصوص بدهی‌های سنگین استقلال و پرسپولیس یادآور شد: این دو شرکت مشمول ماده ۱۴۱ هستند، اما اگر کار واگذاری ورزشگاه‌ها به آن‌ها انجام شود، آن‌ها از ورشکستگی خارج می‌شوند. علاوه بر این قرار نیست سهام باشگاه‌ها در بورس به صورت یکجا به فروش برسد و ابتدا تنها ۵ درصد برای کشف قیمت و ۵ درصد هم برای سهام شناور تا حباب ایجاد نشود، عرضه خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه «قطعا برای هواداران دو باشگاه در واگذاری جایگاهی در نظر می‌گیریم» خاطر نشان کرد: هر شرکتی که می‌خواهد به بورس برود باید برنامه ۳ ساله کسب و کار بدهد و هر زمانی که نتواند این برنامه را پیاده کند در بورس به مشکل بر خواهد خورد، چون مردم بر اساس برنامه شرکت‌ها به بورس وارد می‌شوند. اگر یک شرکت تجاری قواعد بورس را رعایت نکند و مغایر برنامه‌اش حرکت کند، دچار مشکل می‌شود. باشگاه پرسپولیس قرارداد‌های برنامه ۳ ساله خود را بسته و کار در باشگاه استقلال هم در حال انجام است. تا زمانی که این کار‌ها صورت نگیرد، ما قطعاً روند واگذاری را انجام نمی‌دهیم.

 

صالح در خاتمه تاکید کرد: مسئله مهم دیگر مشخص شدن حساب‌وکتاب‌های دو باشگاه با فدراسیون، وزارت ورزش و صندوق قهرمانان و پیشکسوتان است که تا زمانی که روشن نشود، اصلاً وارد بورس نمی‌شوند. اخیرأ هیئت واگذاری مصوب کرده که این باشگاه‌ها در بورس پذیرش شوند و می‌خواهیم تا شهریورماه ماه این کار را انجام دهیم.

منبع: تسنیم

 

ارسال نظر