سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

گفتگو مجدد ظریف و گوترش برای دومین بار ظرف ۲۴ ساعت

گفتگو مجدد ظریف و گوترش برای دومین بار ظرف ۲۴ ساعت دبیرکل سازمان ملل متحد شامگاه یکشنبه در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه ایران گزارشی از اقدامات و تلاش‌های این سازمان برای تداوم آتش بس در یمن ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 12
کد خبر: ۴۰۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد شامگاه یکشنبه (امشب) ۲۴ فررودین ماه در تماس تلفنی با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گزارشی از  اقدامات و تلاش‌های سازمان ملل متحد برای تداوم آتش بس در یمن ارائه کرد.

 

در این گفتگو ظریف نیز ضمن حمایت از تلاش‌های دبیرکل برای برقراری آتش بس در یمن و با بیان اینکه بحران یمن راه حل نظامی ندارد، برقراری آتش بس پایدار را مقدمه‌ای برای آغاز روند سیاسی حل و فصل بحران یمن خواند. 

 

وزیر امور خارجه ایران همچنین با ارائه گزارشی از تلاش‌های دیپلماتیک ایران برای حل بحران سیاسی در افغانستان و پیشبرد روند صلح در این کشور، جزییاتی از تماس های خود با مقامات این کشور محمد اشرف غنی، عبدالله عبدالله و حنیف اتمر ارائه کرد.

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد دیشب (شنبه) ۲۳ فروردین ماه نیز در گفتگویی تلفنی در خصوص آخرین تحولات در یمن و نیز تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی آمریکا علیه کشورمان بحث و تبادل نظر کردند.

 

وزیر خارجه ایران و دبیرکل سازمان ملل اول فروردین ماه سال جاری نیز در تماسی تلفنی درباره تحریم‌های آمریکا به گفتگو پرداخته بودند.دبیرکل سازمان ملل متحد در آن گفتگو ضمن ابراز همدردی و همبستگی با ملت ایران بر لزوم رفع تحریم‌های آمریکا علیه ملت ایران برای مبارزه با کرونا تاکید کرده بود.

 

وزیر امور خارجه کشورمان نیز ضمن قدردانی از مواضع اعلام شده و کمک نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد بر لزوم برچیده شدن تحریم‌های غیر انسانی، ظالمانه، غیرقانونی و یکجانبه آمریکا ضد مردم ایران تاکید کرده بود.

 

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه ۲۲ اسفند ماه در نامه‌ای به «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل که رونوشت آن برای روسای سازمان‌های بین‌المللی و وزرای خارجه همه کشورها ارسال شد، بر ضرورت رفع تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران برای مقابله با کرونا تأکید کرده بود.

 

 گوترش ۱۵ فروردین ماه نیز طی اظهاراتی از همه طرف ها در یمن دعوت کرده بود که درگیری در یمن را متوقف کرده و دور میز مذاکرات بنشینند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha