قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد
کرونا امروز ۲۶ فروردین ۹۹

آخرین آمار کرونا در ایران/شناسایی ۱۵۷۴ مبتلای جدید به کرونا/فوتی‌ها بعد از مدت‌ها ۲رقمی شدند

کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت هر روز جدیدترین آمار کرونا در کشور را گزارش می‌دهد برای اطلاع یافتن از آخرین آمار کرونا در ایران امروز سه شنبه ۲۶ فروردین ۹۹ با ما همراه باشید.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 14
کد خبر: ۴۰۴۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، شیوع ویروس کرونا دو هفته قبل در تاریخ ۳۰ بهمن و از قم در ایران گزارش شد و هر روز آمار تازه‌ای از کرونا را در ایران داریم که این آماررسمی و از سوی وزارت بهداشت اعلام می‌شود، که شامل: آمار مبتلایان جدیدکرونا؛ بهبود یافتگان کرونا و آمار مرگ کرونا در ایران می‌باشد، در ادامه آخرین آمار کرونا در ایران را امروز سه شنبه ۲۶ فروردین ۹۹ را به اطلاع می‌رسانیم.

 

ویروس کرونا بیماری تنفسی جدیدی است که تقریبا دو ماه پیش از چین نشئت در بیشتر کشور‌های جهان شیوع پیدا کرده و در تمام کشور‌ها نیز روند تصاعدی داشته است و هزاران نفر را در جهان مبتلا کرده است.

 

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از روز گذشته تا امروز ۱۵۷۴ مبتلای جدید به ویروس کرونا شناسایی شده و بعد از مدت‌ها آمار فوتی‌ها دو رقمی شد.

 

 کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی ۱۵۷۴ بیمار جدید مبتلا به کووید در کشور شناسایی شد.

 

وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷۴۸۷۷ نفر رسید.

 

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند.

 

جهانپور گفت: تا امروز ۴۶۸۳ نفر از بیماران، جان باخته و دیگر در بین ما نیستند.

 

وی تصریح کرد: تا کنون ۴۸۱۲۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند.

 

این در حالی است که ۳۶۹۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

 

براساس اعلام سخنگوی وزارت بهداشت تا کنون ۲۸۷ هزار و ۳۵۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

ارسال نظر