مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

زمان اعلام اولویت‌های جدید برای ثبت‌نام حج تمتع مشخص شد

سازمان حج و زیارت از تکمیل شدن ۶۷ درصد از ظرفیت اختصاص یافته به کاروان‌های حج تمتع خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 14
کد خبر: ۴۰۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، در جلسه شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد که ۶۷ درصد از ظرفیت تخصیص یافته به کاروان‌های حج تمتع ۹۹ پر شده است.

 

در این جلسه که امروز به ریاست حجت‌الاسلام‌والسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده، ولی فقیه در امورحج و زیارت تشکیل شد، به دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری تا تاریخ ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۳۸۶ توصیه شد هرچه زودتر با مراجعه به سامانه https://reserve.haj.ir ثبت نام خود را انجام دهند.

 

در این جلسه اکبر رضایی سرپرست معاونت حج و عمره سازمان حج و زیارت با ارائه گزارشی در مورد فرآیند ثبت نام حج ۹۹ اظهار کرد: برای تکمیل ظرفیت خالی کاروان‌های حج تمتع آینده در برخی شهر‌ها و شهرستان‌ها، اولویت‌های جدید روز چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه اعلام خواهد شد.

 

گفتنی است سازمان حج و زیارت با انتشار اطلاعیه‌ای از دارندگان قبوض ودیعه گذاری حج تمتع از۱۶ اردیبهشت ماه لغایت ۳۱ خرداد ماه سال ۱۳۸۶ به عنوان اولویت‌های ذخیره دعوت کرده است تا از ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه، برای ثبت نام در یکی از کاروان‌های دارای ظرفیت خالی به سامانه مذکور مراجعه و نسبت به نام نویسی اقدام کنند.

 

رضایی افزود: کادر پزشکی و درمانی مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر نیز درحال تکمیل شدن است و معاینات زائران حج ۹۹ از اوایل اردیبشت ماه آغاز خواهد شد.

 

سرپرست حجاج ایرانی نیز با اشاره به مشکلاتی که شیوع ویروس کرونا در کشور ایجاد کرده است خواستار دقت نظر بیشتر در اجرای برنامه‌های سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری برای حج آینده شد و از آغاز برنامه‌های آموزشی زائران از اول اردیبهشت ماه خبر داد.

 

در ادامه این جلسه رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه اعضای کمیته‌های اعزامی به عربستان برای پیگیری فرآیند قرارداد‌های حج آینده یکشنبه شب به کشور بازگشتند، اظهار داشت: این هشت نفر بدلیل مشکل ویروس کرونا و لغو پرواز‌ها در عربستان چندین هفته بود که در این کشور بودند و نمی‌توانستند به ایران بازگردند.

 

علیرضا رشیدیان همچنین به اقدامات انجام شده برای تامین ارز مورد نیاز حج ۹۹ اشاره کرد و افزود: هرچند شرایط برگزاری حج کاملا روشن نیست، ولی برنامه ریزی‌ها در حال پیگیری است و امیدواریم که با فروکش کردن بلیه کرونا زمینه مناسب برای برگزاری حج فراهم شود.

 

وی همچنین به اقدامات انجام شده در حوزه عتبات عالیات اشاره کرد و گفت: پروتکل‌هایی درخصوص اعزام زائر به عتبات و سوریه تهیه و به طرف‌های مقابل ارائه شده است تا ان شاءالله با هماهنگی و تعامل طرفین، رعایت نکات بهداشتی و ایمنی و بهبود شرایط ایجاد شده ناشی از شیوع ویروس کرونا، باردیگر شاهد از سرگیری سفر متقابل زائران ایرانی و این کشور‌ها باشیم.

 

در پایان این جلسه سرپرست حجاج ایرانی نکات چهارده گانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار کارگزاران حج و زیارت را یادآور شد و از مجموعه سازمان حج و بعثه خواست گزارش‌های خود را در خصوص این نکات هرچه سریعتر تدوین و ارائه دهند تا جمع بندی و به دفتر مقام معظم رهبری منعکس شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار